Connect with us

Revistateo.ro

Ce este merkaba inimii

Stil de viata

Ce este merkaba inimii

Din punct de vedere ezoteric, merkaba inimii este un vehicul care are un rol importanta in evolutia sufletului. Merkaba Inimii poate fi activata in 4 zile, in mod natural, spun ezoteristii.

Vehiculul nevazut care ne protejeaza inima

Inima este inconjurata de Constiinta Merkaba Inimii si poate genera energii vindecatoare si deschidere catre evolutia spirituala si inaltarea Sinelui. Se spune ca acest vehicul nevazut al inimii are rolul de a inalta spiritele, de a le conecta cu energia cosmica.

Acest concept este intalnit in mai toate cartile sfinte, scrie almeea.ro. In Torah, de exemplu, se vorbeste despre merkavah (limba ebraica). Acesta este cunoscut ca Tronul lui Dumnezeu. In egipteana, merkaba inseamna o lumina care se roteste in jurul inimii. „Ka” din cuvantul „merkaba” inseamna spirit, in cazul nostru vorbim despre spiritul uman. Practic, acest vehicul are rolul de a realiza ascensiunea spiritului intr-o dimensiune vibrationala inalta.

Filmul „The secret” este principalul responsabil pentru popularizarea acestei teorii ezoterice. Omul este format si guvernat de energie. Acesta emite si primeste energie din gandurile celorlalti sau emotiile lor. Energiile se pot materializa sub forma de sfere de lumina, asa cum si gandurile devin vizibile in zona aurei. Persoanele cu vibratie joasa au o aura mai intunecata sau cenusie, in timp ce cele cu vibratie inalta au o aura aurie sau alba.

Doctorul biolog Bruce Lipton sustine ca ADN-ul uman este acelasi de la inceput pana la sfarsitul vietii, contrar credintelor ca acesta poate fi modificat. Structura genetica a fiecaruia poate fi doar influentata, insa informatia de baza ramane cea primita la nastere.

CITESTE SI: Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

Exista cateva tehnici prin care ne putem proteja de energiile negative si putem evita vibratiile joase. Una din metodele la indemana tuturor este hidratarea. Apa nu curata doar corpul, ci si spiritul. De asemenea, tehnicile de respiratie practicate de yoghini sunt esentiale in echilibrarea energetica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top