Connect with us

Revistateo.ro

Ce este Movember și de ce trebuie să știe BĂRBAȚII asta

Stil de viata

Ce este Movember și de ce trebuie să știe BĂRBAȚII asta

Luna aceasta a început sub semnul literei M de la mustață. Lasă-ți mustață! Este sfatul pe care orice bărbat solidar ar trebui să îl urmeze întreaga lună, până la final. Movember este combinația dintre cuvintele moustache și november, și este o campanie care strânge fonduri pentru investigarea unor boli masculine: cancerul de prostată și cel testicular.

Dacă luna aceasta vei vedea bărbați care și-au lăsat mustață, și nu își lasă mustață pe parcursul întregului an să știi că aceștia susțin campania Movember. La început mustața va crește neorganizat, bărbații vor părea niște adolescenți aflați la pubertate, însă cu trecerea zilelor, mustața va căpăta tot mai multă forță, acesta fiind și mesajul campaniei de strângere de fonduri pentru cancerul de prostată.

CITEȘTE ȘI: ȘI EI ȘI-AU FĂCUT OPERAȚII ESTETICE!

Totul a început în anul 2003, când un grup de tineri din Melbourne, Australia, supranumit ”cei 30 de originali” au dorit să ajute un prieten care avea cancer de prostată. După un an, pornind de la această inițiativă a tinerilor din Melbourne, asociația nou înființată Movember a început să strângă fonduri pentru investigarea unor maladii ce îi afectează pe bărbați.

La început s-au strâns fonduri doar pe teritoriul Australiei, după care campania s-a extins în 2007 în Canada, Spaia, Statele Unite și Marea Britanie. În fiecare țară din cele enumerate se strâng fonduri pentru a investiga diferite probleme de sănătate specifice bărbaților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top