Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ce este Portalul Leului și de ce ziua de 8 august este importantă din punct de vedere astrologic

Astrologii susțin că astăzi, 8 august, se deschide Portalul Leului. Este unul din cele mai interesante evenimente din punct de vedere astrologic, care are loc an de an pe 8 a 8-a.

De fapt, este vorba despre o aliniere cosmică numită Portalul Leului. Acest Portal este marcat de alinierea dintre Pământ, Steaua Sirius și Centrul galaxiei noastre.

Sirius este un soare mult mai strălucitor decât Soarele nostru și este cunoscut în astrologie sub denumirea de Soare Spiritual.

Acest eveniment astrologic își va pune amprenta asupra noastră în cel mai puternic mod cu putință. Este vorba despre câteva vibrații înalte, de o creștere spirituală care ne va transforma și ne va face mai buni. Este vorba despre o nouă trezire, o nouă conștientizare, care va duce la o viață mai bună.

Steaua Sirius se aliniază direct cu piramidele din Giza și din perspectiva noastră de pe Pămâtn se poate vedea la noapte cel mai bine această stea extrem de strălucitoare.

Zodiile afectate de deschiderea Portalului Leului

Zodiile care vor avea parte de această trezire, de creștere spirituală sunt cele de aer și de pământ.

Așadar, Capricornii, Taurii, Balanțele, Fecioarele, Vărsătorii și Gemenii vor avea parte începând de astăzi de la ora 20 seara de momente spectaculoase din punct de vedere spiritual.

Vor deveni mai înțelegătoare, vor privi lucrurile cu mai multă atenție, nu se vor mai arunca înainte la lucruri pe care nu le cunosc în detaliu, și așa mai departe.

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) vor avea parte de câteva situații conflictuale. Unele probleme nerezolvate se întorc și lovesc acolo unde poate durea cel mai tare.

Zodiile de foc au parte de o perioadă excelentă mai ales din punct de vedere amoros. Leii, Săgetătorii și Berbecii își pot găsi dragostea o dată cu deschiderea acestui portal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top