Connect with us

Revistateo.ro

Ce fac celebritatile inainte de culcare

Stiri

Ce fac celebritatile inainte de culcare

Ce fac celebritatile inainte de culcare. Ce fac Bil Gates, Vera Wang sau Obama inainte de culcare, aflati in randurile de mai jos.

Cum iti asterni, asa dormi, iar cum dormi, asa te vei trezi, sustine Business Insider, care s-a furisat printre tabieturile celor mai de succes oameni ai planetei.

Obama – potrivit propriilor declaratii, pentru Newsweek, presedintele Statelor Unite ale Americii se considera o adevarata pasare de noapte. Dupa ce ia cina cu familia la 20:30, se apuca de scris chestii administrative pentru Casa Alba pana pe la 23:30, dupa care se pune pe citit o carte pana adoarme. Obama spune ca adoarme foarte repede cu ajutorul cititului.

Sheryl Sandberg – COO Facebook. Daca Facebookul ne tine treji pana noaptea tarziu, sau chiar pana dimineata, pentru Sandberg nu este o atractie sa stea conectata inainte sa se bage la somn. Totusi, isi verifica emailurile, lucru care il face si cand se trezeste.

Bill Gates, la fel ca si Obama, citeste inainte sa doarma, preferand carti „foarte informative si frumoase”. Alege in general teme diversificate, ii place sa acumuleze informatii despre orice.

Designerul vestimentar Vera Wang, descrie ritualul dinaintea somnului in felul urmator: „Este ca un refugiu si este locul unde fac mult design, cel putin la nivel conceptual daca nu la nivel fizic”, referindu-se la dormitorul ei, un adevarat sanctuar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top