Connect with us

Revistateo.ro

Gheorghe Visu este actorul care l-a interpretat pe State din telenovelele "Inima de tigan", "Regina" si "State de Romania".

Inedit

Ce face acum Gheorghe Visu, interpretul lui State

Gheorghe Visu este unul dintre cei mai buni actori romani la ora actuala. Este cunoscut de publicul larg pentru rolul lui State din telenovelele „Inima de tigan”, „Regina” si „State de Romania”, insa el este si un consacrat actor de teatru.

Gheorghe Visu are un program incarcat la Teatrul Mic din Bucuresti, acolo unde este distribuit in diferite piese. Recent, interpretul lui State a vorbit despre viata lui intr-un interviu acordat revistei de teatru yorick.ro.

Gheorghe Visu spune ca teatrul si filmul sunt foarte diferite, iar in cazul celui din urma, lucrurile sunt mult mai intamplatoare. Indragitul actor sustine ca se pricepe mai bine la teatru si ca il prefera in detrimentul filmului si a televiziunii.

Cu toate acestea, „State” spune ca daca ar fi sa ia viata de la capat, ar alege sa termine scoala de muzica.

„Daca as lua-o de la capat, as incerca sa termin scoala de muzica si pe urma as vedea. Nu stiu daca as alege tot actoria. Lucrurile ar fi fost altfel, poate, daca as fi avut o meserie cu un limbaj universal, muzica. Eu am facut patru ani de violoncel, din pacate mie mi-a placut muzica clasica foarte tarziu, la 30 de ani. Cred ca as fi fost un bun interpret de muzica clasica”, a marturisit Gheorghe Visu pentru publicatia citata.

CITESTE SI: Cum arata acum Ana Maria Orozco, actrita din „Betty cea urata”

CITESTE SI: FOTO. O mai tii minte pe Valentina din „Grasuta mea frumoasa”? Uite cum arata azi NATALIA STREIGNARD!

Ce face acum Gheorghe Visu, interpretul lui State

Ce face acum Gheorghe Visu, interpretul lui State

Ce face acum Gheorghe Visu, interpretul lui State

Ce face acum Gheorghe Visu, interpretul lui State

Actorul a mai spus ca cel mai mult i-a placut sa interpreteze rolul lui Ion din „Acesti ingeri tristi” de D. R. Popescu, considerand personajul un „mic Hamlet romanesc”.

Gheorghe Visu, care va implini anul acesta 65 de ani, a trecut printr-un moment de cumpana in urma cu cativa ani. El a fost operat la plamani, avand o boala cauzata de fumat.

foto:inimadetigan.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top