Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin a făcut primele declarații despre sarcină. Iubitul ei a convins-o.

Stiri

Ce face Andreea Marin de sarbatori. A vorbit despre fetita ei

Andreea Marin a vorbit tot mai des in ultima vreme despre divortul de Tuncay. Vedeta a declarat intr-un interviu recent ca isi doreste sa incheie definitiv acest capitol.

Fosta prezentatoare de la TVR se concentreaza acum asupra carierei si a fetitei sale, Violeta.

„As vrea sa inchei acest subiect. si din moment ce am decis o despartire, asta inseamna ca au existat probleme. Nimeni nu se desparte de fericire. As vrea sa inchei acest capitol pentru ca se vorbeste poate mult prea mult.

E bine ca fiecare sa isi vada de drumul sau, de viata sa si asta voi face si eu”, a declarat Andreea intr-un interviu pentru Antena Stars.

Vedeta a mai declarat ca nu are nicio relatie in acest moment si tot ce asteapta acum este rezolutia finala in procesul de divort.

Ce face de sarbatori

Plecam din tara, nu foarte departe, dar intr-un loc mai cald. Intr-un loc in care ea nu a mai fost si in care sa fim noi, ca fetele, unde putem vizita foarte multe obiective.

Tin ca ea sa devina o femeie cu mintea deschisa. Vreau sa vada mai mult ce e in paginile revistelor, sa stie sa judece lucrurile drept si frumos. Si corect. Vreau sa aiba aceasta dragoste pentru frumos, sa fie un cetatean al lumii, nu doar al tarii ei”, a mai declarat vedeta.

CITESTE SI: Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Intr-un alt interviu recent, in emisiunea de la radio a Andreei Esca, prezentatoarea tv si ambasadorul UNICEF in Romania a spus ca cel care a insistat cu nunta a fost Tuncay. Ea nu isi dorea sa se casatoreasca a treia oara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top