Connect with us

Revistateo.ro

Ce fel de barbati sunt cei mai buni la pat

Stiri

Cei mai buni barbati la pat

Te intrebi care sunt cei mai buni barbati la pat? Specialistii au decis.

Se spune despre barbatii timizi, ca in ciuda dificultatilor de a relationa cu ceilalti, sunt extrem de cuceritori si adevarati Don Juani sub asternuturi. Totul are o explicatie!

Cei mai buni barbati la pat. Orice barbat care nu trancaneste toata ziua si are anumite complexe sau temeri va sti in mod sigur cum sa aiba grija de o femeie: va fi mai atent decat un barbat laudaros care isi da in petec doar ca sa isi faca imagine.

A fi un barbat timid nu il descalifica la capitolul pasiune. Barbatii timizi sunt extrem de pasionali in privat, mai putin in public unde poate te astepti de multe ori sa iti ofere atentie. Barbatii timizi pot fi adevarati armasari in pat, in ciuda aparantelor.

Una dintre vorbele care se confirma in multe situatii ale vietii este aceea potrivit caruia cel care tace si face. Este valabil si in cazul barbatilor timizi.

Un barbat timid este atat de constient de defectele sale incat iti va respecta pana si celulita care te streseaza si va fi grijuliu sa nu te simti prost, ba dimpotriva, iti va aduce Raiul la picioare!

1 Comment

1 Comment

  1. Laura Roman

    2014-09-14T11:52:47+03:00 at 2014-09-14T11:52:47+03:00

    „Orice barbat care nu trancaneste toata ziua si are anumite complexe sau temeri va sti in mod sigur cum sa aiba grija de o femeie”- a citit cineva cu atentie aceste cuvinte inainte de a le publica? Daca un barbat este timid pentru ca are COMPLEXE, deci nu se descurca cu el insusi inainte de toate, atunci cum sa stie sa aiba grija de o femeie in cel mai delicat moment, adica in pat????
    M-am abonat la blogul acesta de dragul lui Teo, dar nu e ea cea care scrie aici si am citit adeseori in ultima vreme despre lucruri complet lipsite de sens. Ma intreb daca Teo stie si aproba. Probabil parea mea NU conteaza, deci data viitoare cand mai citesc asemenea ineptii, ma voi dezabona.
    Multumesc,
    Laura Roman

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top