Connect with us

Revistateo.ro

Ce fel de lenjerie intimă preferă bărbații la femei

Cuplu

Ce fel de lenjerie intimă preferă bărbații la femei

Femeilor le place să se îmbrace în lenjerie intimă cât mai sexy și cât mai variată, iar acest lucru îi înnebunește pe bărbați. Chiar dacă în mod normal, în viața de zi cu zi, lenjeria intimă nu are o importanță atât de mare (design, culoare etc), atunci când vine vorba de cum să atragi un bărbat, lenjeria intimă feminină capătă un rol esențial.

Un studiu realizat de Universitatea Concordia din Montreal, Canada, confirmă că bărbații sunt seduși cu adevărat de lenjeria intimă a femeii. Bărbații asociază des lenjeria intimă cu experiențe sexuale de neuitat, este concluzia lui Gonzalo Quintana Zunino, unul dintre experți.

Dacă lenjeria intimă poate fi considerat un puternic ”afrodisiac” în atragerea partenerului, trebuie să ai mereu grijă ce porți sub fustă sau jeanși. Atunci când vorbim despre lenjeria intimă feminină ne întâlnim cu o largă varietate de astfel de produse, care semnifică fiecare în parte ceva.

Lenjeria intimă albă purtată de femei îi face pe bărbați mai responsabili deoarece albul, simbolul inocenței, îi pune în ipostaza de a fi protectori. Roșul înseamnă pasiune, iar negrul sex fără prea multe gânduri.

Nu doar culoarea influențează poftele sexuale ci și modelul sau tipul de lenjerie intimă ales. Astfel că, lenjeriile tip Baby Doll sunt ideale pentru o noapte fenomenală. Stilul Baby Doll conține o pereche de tanga și un sutien minuscul, ceea ce garantează imediat plăcerea sexuală. De asemenea, mai există și panty (eleganță și senzualitate centrată pe picioare), bustler (corsetul scoate formele corpului în evidență), cămașa de noapte (tradiționalistă dar seducătoare) sau teddy (lenjerie intimă tip body).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top