Connect with us

Revistateo.ro

Ce fel de machiaj este la modă în 2015

Machiaj

Ce fel de machiaj este la modă în 2015

De ce se machiază femeile? Pentru a se simți mai frumoase și pentru a acoperi anumite defecte ale feței. Însă machiajul diferă în funcție de fiecare persoană în parte, cele care au un ten fin și fără linii sau pungi permanente sub ochi, se pot bucura de orice încercare de culori și idei în make-up.

Există totuși câteva tendințe care vor deveni un must în 2015, cum ar fi adăugarea unui strat de culoare feței tale, pe lângă fondul de ten obișnuit sau linia care să delimiteze clar sprâncenele de pleoapele tale. Descoperă mai jos câteva idei de machiaj care vor fi la modă în 2015:

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ AI BUZE IREZISTIBILE DE VEDETĂ

MACHIAJUL FEȚEI
Ce fel de machiaj este la moda in 20151
Și în anul ce vine, regula numărul 1 a machiajului este să aplici o culoare de fond de ten asemănătoare tenului tău sau cu o nuanță mai deschisă, nu mai mult. Desenează conturul chipului tău cu linii demarcatoare fine și aplică fondul de ten localizat. Iluminatorul continuă să fie la modă și în 2015, iar pe lângă asta, obrajii pot fi ușor colorați pentru a avea o față cât mai armonioasă.

Ce fel de machiaj este la moda in 20152
Mascara pentru ochi și linia în stil Cleoaptra. Da, machiajul de zi din 2015 se bazează pe un contur îgroșat al pleoapei inferioare, acolo unde se întâlnește cu genele. Anul ce vine se poartă încă smokey eyes, dar numai în prima jumătate a anului. Tonurile naturale, crem sau argintii sunt cele mai potrivite pentru machiajul ochilor.

Ce fel de machiaj este la moda in 20153
BUZELE ANULUI 2015
În 2015 nu ochii vor fi protagoniștii unui make-up perfect, ci buzele. Anul 2015 este anul buzelor roșii cu toate gamele acestei culori. Dovadă că roșul nu moare niciodată este și faptul că în 2014 multe staruri internaționale printre care Rita Ora și Gwen Stefani au defilat în permanență cu tot felul de variante de roșu. Dacă ai un machiaj natural și ochi puțin întunecați coloristic, alege un roșu aprins pentru buzele tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top