Connect with us

Revistateo.ro

Atunci cand esti copil, te gandesti ca nu vei fi niciodata acel gen de mama. Ei bine, nu totul este despre ceea ce iti doresti, iar semnul zodiacal in care te-ai nascut iti controleaza comportamentul si iti arata ce fel de mama esti, in functie de zodie.

Astro-FUN

Ce fel de mama esti, in functie de zodie

Atunci cand te gandesti ca, intr-o zi, vei avea copii, te intrebi ce fel de mama  vei fi. Ei bine, nu totul este despre ceea ce iti doresti, iar semnul zodiacal in care te-ai nascut iti controleaza comportamentul si iti arata ce fel de mama esti, in functie de zodie.

Iata care sunt punctele slabe si punctele tari ale fiecarei zodii:

Berbec

Punctele tari ca mama: increderea, puterea si neinfricarea. Nimic nu te poate opri atunci cand vine vorba despre copilul tau.

Punctele slabe ca mama: competitivitatea, furia, vanitatea si egocentrismul. Atunci cand cineva spune ceva despre copiii sai, femeia nascuta in zodia Berbec ia foc.

Cu toate acestea, femeia nascuta in zodia Berbec isi va lasa amprenta in comportamentul copilului sau. Totul se va desfasura intr-un ritm alert .

Taur

Punctele tari: stabilitate, bun gust, bun simt, muncitoare. Femeia nascuta in zodia Taur este neobosita atunci candvine vorba despre copilul sau. Vrea tot ce e mai bun pentru el, prin orice mijloace. Aceasta isi va indemna copiii sa invete bine, sa fie cuminti si sa fie buni cetateni. Este una dintre cele mai responsabile mame.

Gemeni

Punctele tari ale acestei mame nascuta in zodia Gemeni: versatilitatea, tineretea, curiozitatea, deschiderea catre nou, originalitatea si creativitatea. Femeia nascuta in zodia Gemeni petrece timp de calitate cu copiii, ii invata multe lucruri, din toate domeniile. De asemenea, ii invata sa fie curiosi si creativi, la fel ca ea.

Punctele slabe: inconsecventa, lipsa de limite, nerabdarea si tendinta de a se contrazice. Cu toate acestea, copiii care au o mama nascuta in zodia Gemeni nu se vor plictisi cu o asemenea mama. De asemenea, vor fi invidiati de catre ceilalti copii.

Punctele slabe: indulgenta, materialismul, vanitatea si modificari dese ale dispozitiei.

Iata ce fel de mama esti daca esti nascuta in zodia Rac

Punctele tari ale acestei zodii sunt stabilitatea, sensibilitatea si bunul gust. Mama nascuta in aceasta zodie doreste tot ce e mai bun pentru copiii sai. Este mereu alaturi de ei si este neobosita cand ii creste.

Punctele slabe ale acestei zodii: protectia excesiva, modificari ale dispozitiei, frica si gelozia.

Mama nascuta in zodia Rac va avea momente in care va simti ca isi poate pierde copilul si se va panica. Insa va face tot posibilul sa nu ii lipseasca niciodata nimic.

Leu

Punctele tari ale acestei mame nascute in zodia Leu sunt – puterea, stilul jucaus, increderea si creativitatea.

Punctele slabe ale zodiei: egocentrism, drama. Mama nascuta in aceasta zodie lasa urme oriunde se duce. Inclusiv copilul va fi guvernat din umbra, cat ea traieste. Ar fi bine sa ii lase sa se descurce si singuri si sa ia decizii singuri.

Fecioara

Punctele tari: organizarea, obiceiurile sanatoase.

Punctele slabe: tendinta de a fi ingrijorata tot timpul, de a interpreta orice se intampla si tendinta de a analiza mereu.

Femeile nascute in zodia Fecioara isi vor creste copiii intr-un spirit liber, insa cu o mana de fier. Ordinea si disciplina vor fi pe primul loc.

Balanta

Punctele tari ale mamei nascute in zodia Balanta – rabdarea, bunul gust, corectitudinea, creativitatea.

Punctele slabe – incoerenta, snobism, vanitate.

Maternitatea le face pe femeile nascute in aceasta zodie sa se desavarseasca si sa se maturizeze. Vor creste alaturi de copiii lor si vor avea mereu un suflet tanar.

Scorpion

Punctele tari – forta, capacitatea de adaptare, intuitia, vointa.

Punctele slabe ale mamei nascute in zodia Scorpion – nevoia de control, paranoia, obsesia.

Mama nascuta in zodia Scorpion isi va dori sa isi tina copilul aproape, sa ii insufle tot ce a invatat si ea. De asemenea, ii va controla o buna perioada de timp viata.

Femeia Sagetator iubeste aventura. Ce fel de mama esti, in functie de zodie

Sagetator

Punctele tari – mama nascuta in aceasta zodie iubeste aventura, este inteleapta si are umor.

Punctele slabe – nerabdarea, imaturitatea si este mult prea spontana.

Femeia nascuta sub acest semn se va maturiza si isi va da seama ca trebuie sa ii ofere tot ce are mai bun copilului sau.

Capricorn

Punctele tari – planificarea, structura si valorile traditionale

Punctele slabe – grija excesiva, anxieatea si indoiala de sine.

Mama nascuta sub acest semn va avea planificata viata copilului de la nastere si pana la maturitate. Nu se va abate prea mult de la acest plan. Daca doreste sa urmeze un anumit drum in viata copilul, va face tot ce e posibil sa se intample acest lucru.

Varsator

Punctele tari- tineretea, curiozitatea, corectitudinea.

Punctele slabe – tendinte mult prea permisive, drama si inconsecventa.
Mama nascuta in zodia Varsator isi va arata de-a lungul experientei de mama calitatile si defectele. Ar putea sa ii puna in incurcatura uneori pe copii, care nu vor sti cand este mama serioasa sau cand rade. Spontana, va reusi sa ii surprinda mereu pe copii.

Pesti

Punctele tari – imaginatia, compasiunea si creativitatea.

Punctele slabe – instabilitatea, manipularea si sentimentul de vinovatie.

Mama nascuta sub acest semn va lupta intreaga viata pentru binele copilului. Va fi mereu in umbra sa ofere un sfat, chiar daca uneori va fi sub forma unei manipulari. Stie exact de ce are nevoie copilul sau si lupta ca sa aiba mai mult decat a avut ea.

Articole pe aceeasi tema:

Zodia care sufera cel mai mult pentru ceilalti

Zodia care greseste in dragoste mereu

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top