Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fel de persoana esti, in functie de culoarea preferata a sutienului

Iti place sa porti sutien rosu, albastru sau crem? Vezi ce inseamna asta. Culoarea preferata a sutienului tau iti descrie perfect personalitatea.

Ce fel de persoana esti, in functie de culoarea preferata a sutienului:

1. SUTIENUL ROSU

Daca preferi sa porti sutien rosu asta inseamna ca esti o persoana care nu se lasa cucerita cu o singura floare si doua vorbe dulci. Barbatul care vrea sa te aiba trebuie sa munceasca din rasputeri.

2. SUTIENUL ALBASTRU

Daca albastru este culoarea preferata a sutienului tau asta inseamna ca esti o persoana activa. Te plictisesti extrem de repede si vrei sa fii mereu inconjurata de cat mai multi oameni. Nu suporti sa mananci singura, de exemplu, si nici sa nu initiezi o conversatie chiar si la o simpla plimbare cu autobuzul.

CITESTE SI: Ce spune lenjeria intima despre tine

5 sfaturi picante pentru un cuplu perfect

3. SUTIENUL VERDE

Daca preferi ca sutienul tau sa fie unul verde asta descrie perfect personalitatea ta emotionala. Esti o persoana care plange usor la filme sau devii extrem de sensibila daca vezi un cersetor pe strada ori o bunicuta careia ii este greu sa plateasca mancarea la casa.

4. SUTIENUL ROZ

Daca preferi ca sutienul tau sa fie unul roz, esti o persoana cu un simt ludic ridicat. Totul pentru tine este o joaca, pana si maritisul.

5. SUTIENUL ALB SAU CREM

Sutienul alb sau crem este destinat persoanelor brutal de sincere. Nu accepti sub nicio culoare lucruri facute pe jumatate sau adevaruri ascunse sub pres, precum mizeria.

CITESTE SI: TEST ONLINE: Alege o floare din imagine și vezi ce spune despre PERSONALITATEA ta!

6. SUTIENUL NEGRU

Esti o persoana dominanta. Faci cum faci si toata lumea ajunge sa iti stie de frica. Ai un spirit rebel si o minte agera ceva de invidiat.

SUTIENUL GALBEN

Esti geloasa si iti place sa arati asta. Nu ascunzi sub nicio clipa ca iti este frica sa il pierzi si esti in stare de orice siretlic pentru a-l tine aproape.

8. SUTIENUL VIOLET

Esti pasionala si rebela insa stii unde trebuie sa te opresti atunci cand simti ca risti sa aluneci in alta parte. Ai incredere in fortele proprii si asta este cel mai important indiferent ce ai face in viata.

Sursa foto: wall.alphacoders.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top