Connect with us

Revistateo.ro

relatia

Stiri

Cum merge RELATIA voastra, in functie de luna in care v-ati cunoscut? Ce zodie va ocroteste?

Credeai ca in viata te influenteaza doar luna in care te-ai nascut? Chiar si marile evenimente sunt influentate de astre, in functie de momentul in care au avut loc. Iata ce zodie iti protejeaza relatia, in functie de luna in care ti-ai cunoscut partenerul!

Vezi in ce perioada v-ati cunoscut si ati devenit un cuplu ca sa aflati ce zodie are grija de relatia voastra si cum va influenteaza armonia in cuplu!

21 martie – 20 aprilie Va protejeaza zodia BERBEC

S-ar putea ca incapatanarea acestei zodii sa aiba impact si asupra voastra, in sensul ca impreuna sunteti de neclintit! Acest tip de relatie are mari sanse sa porneasca o afacere in familie, sa faca decizii inspirate si sa lupte toata viata pentru bunastarea cuplului.

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2015: Pestii invata noi TEHNICI DE SEDUCTIE!

VEZI CE SPUNE HOROSCOPUL MATRIMONIAL DESPRE PARTENERUL TAU!

21 aprilie – 20 mai Va ocroteste TAURUL

Taurul este guvernat, la randul lui, de planeta Venus, planeta iubirii, a pasiunii, cea care mentine flacara aprinsa. Taurul va avea grija de cupluri astfel incat acestea sa nu se desparta, caci tare iubeste stabilitatea aceasta zodie.

21 mai – 21 iunie Va protejeaza zodia GEMENI

Gemenii sunt reprezentarea ideala a unei relatii, cu bune si cu rele: astazi sunt numai lapte si miere, a doua zi pot tuna si fulgera. Aceasta zodie nu lasa un cuplu sa se plictiseasca niciodata!

22 iunie – 22 iulie Va ocroteste RACUL

Daca ati avut noroc sa va cunoasteti sub influenta Racului, aveti mari sanse sa ramaneti impreuna toata viata. Aceasta zodie este reprezentarea familiei, mare iubitoare de stabilitate si de afectiune.

23 iulie – 22 august Va protejeaza zodia LEU

Leul isi protejeaza cuplurile care sunt formate sub influenta lui, caci este aducator de noroc si bogatie. Cei care formeaza o familie in luna Leului vor avea o viata buna si linistita!

23 august – 22 septembrie De voi are grija FECIOARA

Fecioara va ajuta sa aveti relatia perfecta, nu degeaba este cel mai perfectionist si critic semn zodiacal. Cei care s-au cunoscut in aceasta perioada vor avea parte de sare si piper in relatie – si de momente dificile si de clipe minunate impreuna, practic, esenta unui cuplu stabil.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top