Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce funcționează cel mai bine la fiecare zodie

Fiecare persoană se bazează pe anumite calități. Toți avem plusurile noastre, asul din mânecă. Află ce funcționează cel mai bine la fiecare zodie.

Ce funcționează cel mai bine la fiecare zodie

BERBEC: AMBIȚIA. Nativul Berbec este determinat în orice situație a vieții. Este cel mai ambițios și faptul că este căpos îi prinde bine în foarte multe situații.

TAUR: IMAGINAȚIA. Nativul Taur știe să facă bani și din piatră seacă, la fel ca nativul Capricorn. Are o imaginație bogată și întotdeauna un plan de rezervă.

GEMENI: SIMȚUL UMORULUI. Nativul Gemeni îi face pe cei din jur să râdă în orice moment. Iese din situațiile triste cu zâmbetul pe buze.

RAC: INTUIȚIA. N-ai să păcălești niciodată un Rac! Ochii acestui nativ sunt ca un scanner: se prinde de tot din prima.

LEU – CARISMA. Leul este foarte carismatic și știe asta. Se face plăcut în orice moment al vieții și nu duce lipsă de adulatori.

FECIOARĂ – INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ. Fecioarele știu să facă diferența între lucruri și iau provocările așa cum trebuie în viață. Sunt extrem de sensibile. N-ai să vezi o Fecioară care să nu se priceapă cât de cât la psihologia umană.

BALANȚĂ: RĂBDAREA. Punând tot timpul lucrurile în balanță, acest nativ este foarte răbdător.

SCORPION – GÂNDIREA CRITICĂ. Nativul Scorpion este un bun strateg. Este capabil de planuri care uimesc. Mai mult de atât, îi ies toate răzbunările, așa că nu îl supărați!

SĂGETĂTOR – CAPACITATEA DE CUCERIRE. Săgetătorul se face plăcut din prima. N-ai cum să nu iubești o persoană născută în această zodie.

CAPRICORN – CAPACITATEA DE A PRODUCE BANI. Capricornul nu moare de foame niciodată. Este extrem de versatil și va fi întotdeauna în linia întâi dacă vine vorba de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

CITEȘTE ȘI: Zodiile care vor ajunge direct în Rai

VĂRSĂTOR – CREATIVITATEA. Creativitatea acestui semn zodiacal este infinită. Are întotdeauna lucruri frumoase de arătat.

PEȘTI – INTUIȚIA. Nativul acestei zodii nu poate fi dus cu zăhărelul, chiar dacă te lasă să crezi asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top