Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce greșeli face fiecare zodie la locul de muncă

Ce greșeli face fiecare zodie la locul de muncă:

BERBEC
Crezi că le știi pe toate și asta îl scoate din sărite pe șeful tău. Nu doar că îți arogi dreptul de a emite mereu judecăți de valoare sau ”expertiză”, dar faci scandal dacă nu ți se aprobă părerea.

TAUR
Te cerți la telefon cu persoana iubită sau un prieten bun în timpul serviciului. Și ce e neplăcut este că ai tăi colegi trebuie să asiste la dramele vieții tale personale.

CITEȘTE ȘI: NEPTUN RETROGRAD – URMEAZĂ 6 LUNI DE FOC PENTRU TOATE ZODIILE
GEMENI
Niciodată nu respecți deadline-urile. Îți propui să faci ceva, te entuziasmezi foarte mult cu anumite proiecte, începi să le îndrăgești dar drumul este anevoios și nu termini la timp.

RAC
Țipi la colegii tăi când ai ceva de spus sau ești mereu gică contra. Nu îți place să îți fie subminată autoritatea, mai ales dacă ai o funcție de conducere.

LEU
Mereu întârzii. Este un defect de care nu te poți descotorosi niciodată. Încearcă să fii mai punctual atunci când ești în drum spre serviciu.

FECIOARĂ
Uiți să citești e-mail-urile. Sunt zile în care nici măcar nu le deschizi, deși este și de datoria ta să o faci. Te concentrezi prea mult asupra activității în sine ca să îți mai amintești de sarcinile auxiliare.

BALANȚĂ
Îi atragi atenția șefului pentru fiecare greșeală. De fapt, uneori poți deveni mai al dracului decât șeful tău când nu-i iese bine ceva.

SCORPION
Nu îți respecți deloc colegii de muncă. Te crezi superior lor și mereu vei încerca să câștigi protagonism băgând strâmbe.

SĂGETĂTOR
Te superi foarte repede din orice. Oamenii trebuie să fie foarte atenți cu tine chiar și la cea mai mică observație sau nemulțumire.

CAPRICORN
Spui ca șeful, faci ca tine. Ești extrem de individualist și crezi în propriile tale metode de a aduce profit companiei la care lucrezi, contrazicând cu date exacte statisticile prezentate la ședințe.

VĂRSĂTOR
Ești cu capul în nori de foarte multe ori. Ți se spune de o mie de ori un lucru și nu îl faci. Ți se mai spune de încă o mie de ori și tu continui să visezi.

PEȘTI
Uneori te apucă lenea înainte de a intra la serviciu. Cauți cea mai simplă metodă de a-ți câștiga existența.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top