Connect with us

Revistateo.ro

Ce greșeli faci când aplici produsele cosmetice

Frumusete

Ce greșeli faci când aplici produsele cosmetice

Specialiștii spun că există anumite reguli atunci când vine vorba despre modul în care aplicăm crema de față, serul sau orice alte loțiuni pentru ten. Modul corect de utilizare este primul pas care te ajută să beneficiezi de toate proprietățile pe care ți le oferă un anumit produs de îngrijire. Multe persoane aplică cosmeticele în ordinea greșită. Experții recomandă aplicarea acestora în funcție de consistență. Astfel, la început, se aplică produsele fluide, după care, treptat, cele mai consistente. Acestea din urmă pătrund mai greu în piele și de aceea au nevoie de mai mult timp să fie absorbite.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ FOLOSEȘTI O CREMĂ DE NOAPTE

Serul trebuie aplicat când pielea este ușor umedă. Atunci toate ingredientele pătrund în cele mai adânci straturi ale pielii și repară în profunzime. De aceea este o greșeală să aplicăm serul pe pielea uscată. Acesta se folosește după demachiere, în tenul este curat și ușor umezit.

Poate fi tentant să folosești produse care promit să rezolve mai multe probleme odată, însă acestea nu sunt întotdeauna recomandate. Specialiștii spun clar că un singur produs nu poate rezolva toate problemele și de aceea este important să folosești produse diferite pentru curățare, hidratare, protecție solară sau antiaging. Dacă ai tenul problematic, este cu atât mai indicat să utilizezi produse diferite pentru toate etapele de îngrijire a pielii.

O altă greșeală pe care o fac multe femei este achiziționarea produselor cosmetice în cantități mari. Toate aceste produse de îngrijire a feței au o dată de expirare peste care este complet interzis să treci. Odată ce o anumită cremă a depășit această dată, tenul tău nu trebuie să mai aibă contact cu ea. Atunci când achiziționezi cantități mari, nu faci decât să risipești bani.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top