Connect with us

Revistateo.ro

Ce greşeşti la prima întâlnire

Cuplu

Ce greşeşti la prima întâlnire

Ce greşeşti la prima întâlnire.

Întârzii – chiar şi 5 minute sunt de neiertat la o prima întalnire. Oamenii sunt deja emoţionaţi la astfel de ieşiri, aşa că un plus de stres nu ajută deloc. În ultimă instanţă, dacă ştii că întârzii, sună şi anunţă cu destul timp înainte.

Te îmbraci sau se îmbrăca necorespunzator – aigură-te că întotdeauna te îmbraci corespunzător locaţiei. Să te duci la o gală sportivă îmbracat de ocazie sau la un restaurant select pregătit ca pentru un concert pop nu este potrivit.

Aduci prieteni cu tine – dai senzaţia de imaturitate şi de nesiguranţă în forţele proprii. Este o întâlnire în doi, asta comunică-i şi partenerului, ca să fii sigur că nu te trezeşti cu o surpriză.

Alo? – răspunde la telefon doar dacă este necesar. Nu este cazul să inchizi telefonul, dar nici nu e în regulă să te întinzi la vorbă sau să butonezi non stop. O să dai impresia că nu eşti interesat şi îţi doreşti să treacă timpul mai repede.

Vorbeşti non-stop – realizezi acasă că nu ai aflat tot ce te interesa despre partener. Poate pentru că ai acaparat conversaţia. Oferă-i şansa de vorbi şi celuilalt, căci acesta e motivul pentru care v-aţi întalnit, să vă cunoaşteţi mai bine. Dacă povestea ta e mai lungă de doua minute şi este despre mama, şeful sau pisica ta, atunci e sigur că atenţia celui din faţa ta a fost distrasă de altceva.

Anulezi totul în ultima clipă sau nu mai apari deloc. Să te răzgandeşti cu o oră înainte de cea stabilită este nepoliticos, celălalt fiind probabil deja în pregatiri pentru întalnire. Aşa ceva nu se face. Plus că nu se ştie niciodată, poate îţi sabotezi singur şansa la ce putea fi o poveste frumoasă de dragoste.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top