Connect with us

Revistateo.ro

Ce haine trebuie sa poarte un barbat iarna asta pentru a se remarca in orice situatie

Stiri

Ce haine trebuie sa poarte un barbat iarna asta pentru a se remarca in orice situatie

Site-ul de fata este dedicat in mare parte femeilor, insa atunci cand vine vorba despre barbati nu putem sa ii neglijam, mai ales acum cand sezonul rece bate la usa. In ceea ce priveste hainele si incaltamintea pentru sezonul toamna/iarna 2015-2016, trend-ul a fost deja lansat. Pentru ca aceasta iarna sa iesi in evidenta prin eleganta si bun gust nu ai nevoie decat de cateva sfaturi pe care ti le vom oferi chiar acum.

Hainele tip jachete pufoase din fas lucios sau mat cu umplutura calduroasa se poarta matlasate. Cand porti o jacheta de genul acesta pe deasupra, pe interior poti fi imbracat cu un tricou polo sau cu un pulover cu decolteu in V. O alternativa la cele doua ar fi camasile desfacute.

Camasa-vedeta a sezonului rece din acest an se imparte in doua categorii. Prima, o putem denumi smart-elegant iar cea de-a doua casual-sport. Cea de-a doua categorie se refera la camasile cadrilate in patratele din denim. Se asorteaza cu veste tricotate, pulovere cu decolteu rotunjit, ori cu hanorace. Camasile smart-elegant ale sezonului rece sunt in general uni, fie intr-o singura culoare basic (neutra-gri, alb, negru, bleumarin) fie intr-o nuanta tare. Arata foarte bine in combinatii office, cu sacouri sau cu pulovere V-line.

CITESTE SI: Cum elimini petele de grăsime de pe haine
CITESTE SI: 5 haine și accesorii care îți fac rău

Sfatul nostru: Camasile smart-elegant se pot asorta si cu o cravata ingusta.

Piesa must-have a toamnei in curs o reprezinta helanca pe gat. Purtand acest articol vei da o nuanta inspirata din perioada anilor 1970 cand aceasta era varianta casual de a purta un sacou.

Atentie insa: Nu purta combinatia descrisa de noi mai sus cu jeans evazat. Pentru ca totul sa fie perfect imbraca o preche de pantaloni regular sau straight care vor arata foarte masculin pe orice barbat. Cat priveste incaltamintea pe care o vom purta in acest sezon, avem de ales dintre doua varianta. Prima se refera la mocasinii-high iar a doua varianta este reprezentata de pantofii sport tip gheata. Urmeaza sfaturile noastre si iarna aceasta te vei face remarcat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top