Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce i-a prezis Mihai Voropchievici Gabrielei Cristea: „Nu e bine sa ramana gravida anul asta!”

Mihai Voropchievici i-a prezis viitorul Gabrielei Cristea din punct de vedere numerologic. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D va avea un an tare interesant.

Cifra destinului Gabrielei Cristea este 3. Aceasta este nascuta pe 26 octombrie 1974 in zodia Scorpion. Fiind nascuta pe 26, are in destin si cifra 8, cifra banilor.

„3 reprezinta contactele si relatiile, expresivitatea. Vor exista si dificultati serioase in casnicie. Gabriela este materialista uneori”, i-a spus Voropchievici vedetei in direct la TEO SHOW.

CITESTE SI: IUBITE DE ROMANIA: Gabriela Cristea, draga noastra prietena

CITESTE SI: Cum se mentine frumoasa Gabriela Cristea

Untitled-10

Untitled-13

„E nascuta pe 26, are o cifra cheie de 8, cifra banilor este 8”, a spus numerologul. Gabriela se afla la final de ciclu de 9 ani, un ciclu important al devenirii spirituale si al dezvoltarii profesionale.

Voropchievici sustine ca daca vrea sa ramana insarcinata, ar fi bine sa evite sa ramana gravida anul acesta: „Se fac pregatirile pentru a veni copilul in 2017”.

„Posibilitatile ca in acest an sa ramana insarcinata sunt injumatatite. Nu e bine sa ramana gravida anul asta”, a mai spus numerologul la TEO SHOW.

Voropchievici i-a spus Gabrielei ca va avea o perioada favorabila in acest an, cea mai buna fiind cuprinsa intre mai si iunie, iar Gabriela Cristea a glumit pe seama previzionarilor spunand ca isi va lua concediu pentru a se bucura de vacanta.

Anul 2016 se afla sub protectia cifrei 9, din punct de vedere numerologic. Este anul dezvoltarii pentru toata lumea si se incheie un ciclu dificil. Este anul in care se vor lamuri toate problemele, iar omenirea va trece spre o noua etapa de evolutie spirituala, spun numerologii din toata lumea. Tu cum crezi ca va fi 2016 pentru tine?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top