Connect with us

Revistateo.ro

Te-ai intrebat vreodata ce ii excita pe barbati? Iata cateva lucuri care ii fac pe reprezentantii sexului tare sa doreasca cu ardoare o femeie.

dragoste

Ce ii excita pe barbati

Te-ai intrebat vreodata ce ii excita pe barbati? Iata cateva lucruri care ii fac pe reprezentantii sexului tare sa doreasca cu ardoare o femeie.

Ce ii excita pe barbati

Atingerile senzuale

Barbatii adora cand sunt atinsi de o femeie. O atingere tandra, prelunga il va innebuni pe partenerul tau si il va face sa te doreasca.

Saruturile in zona gatului

Pielea din zona gatului este extrem de delicata si sensibila. Atunci cand te ocupi de gatul partenerului tau ii vrei produce excitare maxima, mai ales daca recurgi la sarutari.

Lenjeria intima provocatoare

Barbatii sunt innebuniti atunci cand vad o femeie in lenjerie intima provocatoare. Recomandam in acest sens dantela, satinul negru sau chilotii tanga rosii.

Citeste si: Cum sa atingi un barbat pentru a-l excita

Citeste si: Raspunsuri CLARE la cele mai frecvente intrebari despre ORGASM

Masajul erotic

Ideea unui masaj erotic este excitanta pentru multi barbati. Locul ideal pentru a face acest lucru este patul si este recomandat ca, pentru un plus de fantezie, sa nu porti haine.

Surpriza

Atunci cand iubitul tau vine acasa, fa-i o surpriza fierbinte. Imbraca-te intr-o lenjerie sexy si poarta o pereche de pantofi cu toc cui. Spune-i cat de mult il doresti si ca esti gata sa ii pui toate fanteziile in practica. Poti sa folosesti si muzica pentru a accentua atmosfera erotica.

Citeste in continuare pe Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top