Connect with us

Revistateo.ro

Propunere premier Liviu Dragnea

Inedit

Ce ii prevad astrele lui Liviu Dragnea: MUTAREA SURPRIZA pe care o poate face in ziua procesului

Luni, pe 28 septembrie, Liviu Dragnea va ajunge din nou in fata instantei. Procurorii au contestat pedeapsa primita de acesta in dosarul de fraudare a referendumului privind suspendarea fostului presedinte Traian Basescu.

Liviu Dragnea primise initial un an cu suspendare in dosarul in care exista alti 46 de inculpati. Procurorii DNA sustin ca aceasta pedeapsa nu este una corecta si cer inasprirea ei.

Dragnea se va afla in primul proces din faza de apel. Va trece de acest hop? Va primi o pedeapsa mai mare? Este posibil sa faca inchisoare? Iata ce prevad astrele pentru politician.

Dragnea este un Scorpion de octombrie, nascut pe 28 a lunii. Nu este singurul politician cu probleme penale nascut in zodia Scorpionului, dar spre deosebire de ceilalti, acesta pare a fi favorizat datorita conjuratiei astrale.

Sub acelasi semn zodiacal s-au nascut si Traian Basescu (4 noiembrie) si Sorin Oprescu (7 noiembrie), insa pentru acestia nu se anunta vremuri tocmai placute.

CITESTE SI: Cand va fi judecat Dragnea?

Dragnea este guvernat de planeta razboiului, Marte. Fiind un Scorpion de octombrie, acesta are toate sansele sa ii convinga pe judecatori ca nu merita o pedeapsa mai mare.

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie-2 octombrie

Scorpionii nascuti in luna octombrie sunt mult mai isteti decat cei din noiembrie si asta deoarece actioneaza tot timpul cu manusi.

Un Scorpion nascut in luna noiembrie reactioneaza destul de agresiv si teatral in fata necazurilor, pe cand unul nascut in octombrie este mult mai temperat si foloseste arme de razbunare dintre cele mai subtile, uneori de-a dreptul invizibile.

Liviu Dragnea are un context astral favorabil in perioada urmatoare, pana in luna noiembrie. Acesta foloseste toate informatiile acumulate in tot acest timp pentru a iesi cu bine din cumpana care se anunta.

Cu Marte in plina ascensiune astrologica in luna octombrie, Dragnea va beneficia de inteligenta, capacitate de distingere, carisma, naturaletea si energia pe care vibratiile acestei planete i le pun in fata.

Problemele cu adevarat pot aparea abia de la jumatatea lunii noiembrie (dupa 16 a lunii), insa trebuie sa tina cont de toate mutarile pe care le va face in timpul urmator.

Dragnea poate face o mutare surpriza, astrele oferindu-i puterea necesara de a se desprinde de trecut (inclusiv cel amoros) si a continua pe un nou drum in viata personala dar si in cariera de om politic.

Politicianul are un as in maneca pe care daca stie sa il foloseasca in mod inteligent ii va oferi o viata linistita si plina de realizari de acum incolo.

Sursa foto: HEPTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top