Connect with us

Revistateo.ro

Seductie

Ce îl înnebunește pe partenerul tău mai mult decât sexul. Secretul fiecărei zodii

Atracția sexuală este în natura noastră, în instinctele noastre. Și nu este nimic nefiresc în această dorință, în acest instinct, Dar sexul nu este tot ce contează în viață. Sunt multe alte calități ale partenerului care ne atrag dincolo de sexualitate. Și pe care le dorim și prețuim la fel de mult.

Sigur, fiacare își dorește o viață sexaulă cât mai spectaculoasă. Dar fiecare mai dorește de la partenerul său și… altceva.

Ești curios ce îl înnebunește pe partenerul tău mai mult decât sexul? Iată o listă a dorințelor și preferințelor, în funcție de zodie.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, partenerul trebuie să fie plin de pasiune. Berbecii au nevoie să comunice extrem de intim cu partenerul, să aibă cu el o legătură puternică atât la nivel emoțional, cât și una fizică. Exprimarea directă a pasiunii este ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Nu este vorba de sexul în sine, ci de intensitatea intimității. Partenerul trebuie să fie suficient de îndrăzneț și de deschis pentru a/i face cu adevărat fericiți.

Taur

Partenerul unui nativ Taur trebuie să fie în primul rând loial. taurii au nevoie de loialitate. Pentru ei, este mai importantă decât orice altceva. Dacă îi trădezi cumva încrederea, nu te va ierta și uita niciodată.

Gemeni

Pentru un Geamăn, e clar: partenerul său trebuie, mai presus de orice, să îl accepte exact așa cum e. Nici nu poate concepe să fie constrâns. Și, pentru el, dacă partenerul vrea să îl schimbe, înseamnă că nu îl iubește. Și aici se termină tot. Punct!

Rac

Pentru un Rac, e crucial ca parterul să fie romantic. Nu dă doi bani pe ironii, nu contează că romantismul le pare multora un clișeu. Așadar, pentru nativii Raci, partenerii ideali spu cei cărora le plac plimbările sub clar de lună ori vara, plin ploaie, cinele la lumina lumânării.

Leu

Leii apreciază cel mai mult la partener abilitatea, capacitatea de a face un compromis. Nu contează că ei pot devenit de-a dreptul ilogici cu pretențiile, așteptările și solicitările lor.  Dacă partenerul unui Leu nu știe să cedeze, să nu se mire că poate fi părăsit.

Fecioară

Pentru un nativ al acestei zodii, cel mai important este să se simtă confortabil cu partenerul său. Să se simtă în largul lui. Put și simplu detestă  situațiile stânjenitoare. Dacă trebuie să se poarte, să acționeye într-un anume fel în preajma partenerului, pur și simplu va pleca. Nu poate fi decât el însuși.

Balanța

Calitatea cea mai importantă pe care și-o dorește o Balanță de la partener este abilitatea de a comunica. Balanțele iubesc oamenii deschiși cu sentimentele lor. Au nevoie de cineva care să ăi asculte când spun ceea ce simt și, la rândul lor, ascultă cu toată atenția.

Scorpion

Pentru nativii zodiei, totul începe li se termină cu un zâmbet. Tot ce vor Scorpionii de la viață e s fie fericiți. Așadar, când apare un moment dificil, unui Scorpion îi trebuie ca partenerul să  poată și să știe să zâmbească. Cu asta se rezolvă tot.

CITEȘTE ȘI: Cum fac zodiile sex

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Săgetător

Săgetătorii prețuiesc cel mai mult la partener abilitatea de a le oferi spațiu. Îi știm pe acești nativi, le e cam groază de angajamente. Drept urmare, e un pas uriaș în sine să se considere oficial într-o relație. Își iubesc independența uneori mai presus și mai mult decât orice altceva. Dacă partenerul sau partenera ta e vreun Săgetător, lucrurile vor merge excelent dacă poți să îi înțelegi această trebuință. Și dacă știi să îi oferi spațiu atunci când de asta are nevoie.

Capricorn

Pentru un Capricorn, e musai ca partenerul/partenera să fie intelectual/ă. Pur și simplu detestă discuțiile neinteresante, plictisitoare. Pentru acești  nativi, o discuție interesantă este extrem de sexi. Adoră să aibă cu cine sta de vorbă. Dacă partenerul tău e capricorn, iar tu îi poți să provoci mintea și nu îl plictisești, va fi sedus de tine pentru totdeauna.

Pești

Pentru nativul Pește, e crucial ca partenerul să știe să îl susțină. Tot ce îi trebuie e sprijinul celui de alături, în orice condiții.  Peștii sunt atât de prinși cu dorința lor de a duce lucruri la bun sfârșit, încât presiunea sub care trăiesc devine uneori insuportabilă. Și-atunci, trebuie să știe că alături le e mereu cineva care să le dea un mic impuls la nevoie.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2017-12-20T03:39:01+02:00 at 2017-12-20T03:39:01+02:00

    Si varsatoru unde este

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top