Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca ai o pata pe irisul ochilor

Sanatate

Ce inseamna daca ai o pata pe irisul ochilor

Daca ai observat o pata pe irisul ochilor, este timpul sa iei masuri. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti schimbi complet regimul alimentar. In functie de timpul pe care il ai la dispozitie, du-te la medic pentru analize amanuntite.

Se zice ca omul poate fi citit dupa o simpla privire. In ochii nostri se ascund tristetile, fericirile, emotiile pe care avem impresia ca le putem ascunde cu ajutorul cuvintelor bine alese, insa tot in ochii nostri pot fi citite si bolile. Oftalmologii sustin ca ochiul este o extensie a sistemului nervos, iar terminatiile nervoase prezente in acest organ pot spune o serie de lucruri despre personalitatea noastra, dar mai ales despre starea de sanatate.

„Natura ne-a oferit un ecran de televiziune in miniatura, care ne arata portiunile cele mai indepartate ale corpului prin intermediul raspunsurilor reflexe nervoase”, sustine medicul oftalmolog Bernard Jensen pentru site-ul davidwolfe.com. Daca ai observat o pata pe irisul ochilor, de culoare rosie sau maronie, trebuie sa stii ca organismul tau este expus mai multor afectiuni.

Boli citite in palma. Iata cateva simptome pe care le vezi imediat

Top 6 alimente care produc cancer

Pata indica prezenta toxinelor in corp, localizate la nivelul tesuturilor. Unele toxine pot aparea din cauza alimentatiei precare (produse de tip fast-food, bauturi alcoolice, zahar in exces, sosuri sau o serie de semipreparate care contin multe E-uri). Toxinele pot aparea si daca iei medicamente de capul tau o perioada mai lunga de timp.

In imaginea de mai jos, poti observa in functie de locul in care apare pata, care este organul care sufera cel mai mult. Atentie! Petele pot aparea si disparea dupa un timp. Ele indica evolutia organismului dupa un tratament urmat sau lipsa acestuia.

Ce-inseamna-daca-ai-o-pata-pe-irisul-ochilor-1

Legenda hartii bolilor afisate pe irisul ochilor:

Throat = gat;
Mental Ability = Abilitatile mentale;
Mental Speech = Abilitati comunicationale;
Ego Pressure = Prea mult egocentrism;
Lung = plaman;
Breast = san;
Arm hand = bratul mainii;
Spleen = splina;
Kidney = rinichi;
Lower back = probleme cu spatele;
Ecophagus scapula = omoplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top