Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce înseamnă dacă ai păr pe sâni. Toate femeile trebuie să știe asta și să meargă la medic pentru a primi tratamentul potrivit.

Sanatate

Ce înseamnă dacă ai păr pe sâni

Dacă observi că în jurul mamelonului încep să crească fire de păr, ar fi bine să mergi la medic. Asta pentru că de vină pot fi unele dereglări hormonale.

Ce înseamnă dacă ai păr pe sâni

Păpul care crește pe sâni poate semnala anumite dereglări hormonale. Din acest motiv este bine să mergi la endocrinolog pentru a afla despre ce este vorba.

De-a lungul timpului, femeile se confruntă cu mai multe dereglări hormonale. Din cauza lor poate să apară păr în diferite zone precum spate, sâni sau față. Când observi aceste schimbări, vizita la medic este necesară. În urma unor analize de sânge, medicul poate afla care este cauza pilozității în exces.

Părul de pe sâni apare din mai multe motive:

1. Tulburările hormonale pot fi de vină. Când crește nivelul testosteronului, poți observa că apar fire de păr pe sâni. Lucrul acesta este firesc la pubertate. În jurul vârstei de 20 de ani poate fi un lucru obișnuit. Dar, dacă observi că ai această problemă și după vârsta asta, este bine să mergi la medic. Ar putea fi vorba despre anumite probleme hormonale pe care trebuie să le tratezi.

CITEȘTE ȘI: Cum iti maresti sanii in mod natural, fara sa te ingrasi

CITEȘTE ȘI: Femeile care au acest tip de sâni riscă să dezvolte cancer mamar

2. Sindromul ovarului polichistic este o altă problemă care poate duce la apariția părului pe sâni. Este o afecțiune pe care o au multe femei. Apare din cauza hormonilor androgeni în exces. De aceea poate să apară părul în zone precum sânii, fața sau spatele femeilor.

3. Sarcina este un alt motiv pentru care apare părul în zona sânilor. Femeile care urmează să devină mame se pot confrunta cu această problemă. Dar nu trebuie să intre în panică deoarece este un lucru temporar. Schimbările hormonale sunt firești în perioada sarcinii. După naștere totul va reveni la normal. După aceea, firele de păr din zone precum sânii, fața sau spatele vor dispărea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top