Connect with us

Revistateo.ro

Te întrebi ce înseamnă dacă nu poți să dormi între orele 3 și 5 dimineața? Explicația este una surprinzătoare. Iată despre ce este vorba.

Stil de viata

Ce înseamnă dacă nu poți să dormi între orele 3 și 5 dimineața. Ai mare grijă!

Ești treaz la anumite ore din noapte? Află care este motivul pentru care se poate întâmpla lucrul acesta. Iată ce înseamnă dacă nu poți dormi între anumite ore ale nopții.

Ce înseamnă dacă nu poți să dormi între orele 3 și 5 dimineața. Ai mare grijă!

Dacă nu poți dormi între orele 21 și 23, de vină poate fi stresul. Este recomandat ca înainte de somn să încerci să te relaxezi. Astfel vei putea adormi. Găsește o activitate care îți place și care te relaxează.

Dacă între orele 23 și 1 nu poți să adormi, un motiv ar putea fi o dezamăgire de natură emoțională. În medicina tradițională chineză se spune că în acest interval orar vezica biliară este cel mai activ organ din corp. Ca să rezolvi această problemă este indicat să încerci să te liniștești și să faci pace cu tine. Astfel vor dispărea problemele emoționale și vei putea dormi.

CITEȘTE ȘI: De ce nu poti adormi chiar daca esti obosita

CITEȘTE ȘI: De ce nu poti dormi noaptea. Un studiu dezvaluie motivul surprinzator

Persoanele care nu pot dormi între 1 și 3 dimineața sunt cele furioase. Ai mare grijă! Se pare că cei care se confruntă cu această problemă riscă să dezvolte anumite afecțiuni ale ficatului. Ca să scapi de această problemă, este recomandată meditația. Un pahar cu apă te va ajuta să te liniștești.

Se crede că dacă nu poți dormi între orele 3 și 5 dimineața, atunci anumite forțe supranaturale încearcă să ia legătura cu tine. Poate fi vorba despre anumite persoane care au trecut în neființă, dar vor să ia legătura cu tine. Asta pentru că vă leagă ceva puternic. Rugăciunea este utilă în astfel de situații, dar și unele tehnici de respirație prin intermediul cărora te poți liniști și poți adormi.

Cei care nu pot dormi între orele 5 și 7 dimineața se pot confrunta cu cu un blocaj emoțional. În acest interval orar intestinul este cel mai activ. Pentru a te liniști este bine să faci o baie fierbinte.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top