Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă dacă te înțeapă inima?

Sanatate

Ce înseamnă dacă te înțeapă inima?

Nu știi ce înseamnă dacă te înțeapă inima? Ei bine, specialiștii explică ce se întâmmplă în aceste cazuri. Este sau nu este cazul să îți faci griji? Află adevărul din rândurile de mai jos.

Tu știi ce înseamnă dacă te înțeapă inima?

Înțepăturile din zona inimii sunt frecvent întâlnite. Dar, contrar opiniei populare, acestea nu anunță de fiecare dată o boală cardiacă. Desigur, asta nu îsemană că trebuie să neglijezi aceste simptome. Însă, cel mai bine ar fi să nu intri în panică. Mergi la medic pentru a afla cauza reală a acestora.

Conform specialiștilor, înțepăturile din zona pieptului pot apărea din mai multe motive. Stresul, lipsa calciului, efortul fizic sau cel intelectual, intens pot fi de vină. De asemenea, mesele copioase, palpitațiile și dificultățile respiratorii pot fi de vină pentru apariția acestor înțepături.

„Stresul, emoţiile puternice, examenele, supărările sunt responsabile, de cele mai multe ori, de înţepăturile de inimă specifice tinereţii. Aceste manifestări nu sunt periculoase şi cedează după administrarea calmantelor, anxioliticelor. Apa cu zahăr este un mit şi este eficientă doar în caz de hipoglicemie, în acele momente important este ca pacientul să rămână nemişcat”, este explicația conf. dr Florin Mitu, conform evz.ro.

CITEȘTE ȘI: Celebrul Dr. Oz, testul care îți arată dacă inima ta este sănătoasă sau nu. Durează un minut

CITEȘTE ȘI: Reteta veche cu DOUA INGREDIENTE ce te vindeca de afectiuni pulmonare, impotenta si boli de inima

În cele mai multe cazuri, simptomele acestea dipar după ce se administrează calmante, calciu sau magneziu. Cu toate acestea, nu trebuie să fie neglijate. Înțepăturile acestea care uneori sunt inofensive, în alte cazuri pot fi un semn al bolilor endocrine sau pulmonare. Dacă nu sunt tratate, atunci riscul ca acestea să devină mai grave este foarte mare.

Există o diferență între înțepăturile în piept și durerea cardiacă. Acele înțepături ce pot apărea deseori, trebuie să înceteze după schimbarea poziției. De asemenea, ele apar într-un anumit punct, fix. Pe de altă parte, durerea care apare pe o parte mai mare a pieptului și se simte și pe umărul și pe brațul stâng, ar trebui să te trimită imediat la medic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top