Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă dacă te mănâncă ambele palme

Stil de viata

Ce înseamnă dacă te mănâncă ambele palme

Tu știi ce înseamnă dacă te mănâncă ambele palme? Există o serie de superstiții legate de mâncărimile palmelor. Dacă te mănâncă palma stângă înseamnă ceva, iar dacă te mănâncă palma dreaptă simbolizează altceva, însă puțini știu ce înseamnă dacă mâncărimile sunt prezente la ambele palme.

Ce înseamnă dacă te mănâncă ambele palme?

1. MÂNCĂRIMI ÎN PALMA DREAPTĂ – Se spune că dacă simți furnicături în palma dreaptă sau mâncărimi, vei avea parte de un câștig neașteptat. Babele spun că nu e bine să te scarpini în palma dreaptă când simți mâncărimile pentru că în acest fel alungi norocul.

2. MÂNCĂRIMI ÎN PALMA STÂNGĂ – Se spune că dacă te mănâncă palma stângă, vei primi vești proaste. Aceste mâncărimi anunță ceva neașteptat, ceva groaznic ce are să se întâmple în curând. Poate fi vorba despre o veste ce are legătură cu cineva din familie sau o neșansă la bani.

3. MÂNCĂRIMI ÎN AMBELE PALME – Dacă te mănâncă ambele palme, se zice că vei scăpa de ghinioane în acea zi ca prin urechile acului. În momentul în care mâncărimile persistă, e bine să bagi ambele mâini în buzunare pentru a atenua senzația neplăcută.

CITEȘTE ȘI: Află când te vei căsători după liniile din palma ta

CITEȘTE ȘI: Cum se citeste in palma, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru

Unele persoane își trec mâinile prin păr pentru a ține năpasta la distanță, iar altele se spală cu apă sfințită pe ambele mâini pentru ca norocul și sănătatea să fie prezente.

Așadar, faptul că te mănâncă ambele palme e de bun augur. Nu îți mai face griji dacă ți se întâmplă asta, cel puțin asta spun superstițioșii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top