Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce inseamna daca te visezi mireasa

Este unul dintre cele mai comune vise, iar multe femei s-au intrebat ce inseamna atunci cand te visezi mireasa.

Fiecarei femei i s-a intamplat macar o data sa se viseze imbracata in mireasa ori sa viseze o mireasa.

Ei bine, daca te-ai visat o mireasa fericita si implinita, este foarte probabil ca si in viata reala sa simti aceleasi sentimente, iar aceste ganduri sa se rasfranga in visele tale.

In plus, acest vis poate simboliza si o dorinta ascunsa de a trece la urmatoarea etapa, respectiv casatorie, iar visul nu face decat sa iti arate ca esti pregatita pentru acest pas.

Ce inseamna daca te visezi mireasa

Insa, daca te visezi mireasa si esti nemultumita, suparata, frurioasa ori trista, atunci poate fi vorba despre o serie de sentimente pe care le refulezi din viata reala.

Fie ca este vorba despre o tensiune cu membrii din familie ori cu partenerul de viata, evenimentele care te-au marcat profund se rasfrang in vis.

Nu doar femeile necasatorite se viseaza mireasa, iar daca esti casatorita si te visezi in rochie de mireasa, acest lucru poate semnifica probleme in cuplu, precum si certuri si probleme de sanatate si ar fi foarte bine sa fii atenta si sa iti faci niste analize.

Ce inseamna daca visezi ca esti o persoana de sex opus

Hindusii cred ca, daca te visezi in rochie de mireasa in biserica si iubitul tau inca nu a facut pasul de a te cere in casatorie, acest lucru se va intampla mai curand decat crezi, iar visul tau de a pasi impreuna in viata va deveni realitate.

In traditia araba, daca te visezi mireasa si dansezi, atunci tu te vei casatori curand ori cineva apropiat tie, de care te bucuri foarte mult.

Inconstientul joaca un rol foarte important in viata ta si trebuie sa fii foarte atenta la tot ce te inconjoara si la lucrurile pe care le visezi, pentru a le putea interpreta corect si pentru a nu avea probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top