Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

Foarte multe persoane isi traiesc fanteziile sexuale in somn, iar atunci cand se trezesc constata cu surprindere ca au avut parte de un vis extrem de indraznet cu o persoana pe care o cunosc.

Multe femei obisnuiesc sa viseze ca fac sex cu cel mai bun prieten al partenerului lor. Si barbatii obisnuiesc sa viseze ca fac sex cu cea mai buna prietena a partenerei lor de viata, chiar daca in realitate nu gandesc intotdeauna acest lucru si nu o gasesc mereu ca fiind atractiva.

Mai multi sexologi au ajuns la concluzia ca, desi nu reflecta neaparat dorintele interioare, ele pot simboliza anumite senzatii pe care am dori sa le exploram, insa nu avem voie in mediul real.

De asemenea, sexologii considera ca fanteziile sexuale nu au legatura cu satisfactia relatiei de cuplu, asa ca nu trebuie sa iai faca griji in legatura cu acest lucru.

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

La fel de interesante, sunt si visele in care cineva viseaza ca face sex cu un fost iubit sau cu o fosta iubita. Ei bine, nici in acest caz nu este nevoie ca partenerul sa se ingrijoreze, caci nu inseamana ca il inseli, ci ca subconstientul tau iti mai aduce aminte, din cand in cand, de fostele relatii.

Trebuie insa sa stai putin si sa te gandesti daca esti complet satisfacut de actuala ta relatie si daca esti multumit de modul in care tu si partenerul tau comunicati, iar daca lucrurile nu stau asa cum trebuie, trebuie sa discutati si sa ajungeti la un consens. In definitiv, sexul este foarte important intr-o relatie, iar atunci cand nu este unul de calitate, atunci ajung refularile in vise si in fantezii, greu de controlat.

Citeste si: Ce inseamna daca visezi ca esti o persoana de sex opus

Un asemenea vis ar trebui sa te trezeasca la realitate si sa iti dai seama ce se intampla cu adevarat in relatia ta, pentru a lua masurile necesare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top