Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE?

Stiri

Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE?

Ce inseamna cand VISEZI DROJDIE? Iata care este interpretarea acestor vise si cand li se intampla femeilor sa viseze drojdie!

Care este momentul in care femeile au acest vis? Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE? Interpretarea viselor spune ca acest vis simbolizeaza marirea familiei. Femeile care au aceasta premonitie vor ramane insarcinate, daca isi doresc un copil.

Spiritual vorbind, drojdia este simbolul pentru evolutia continua. Reprezinta energie pentru o noua realizare, pentru un nou drum. Cel care viseaza drojdie cauta intregirea. Drojdia semnifica o dorinta catre care iti transpui toata energia si inseamna marirea familie, astfel ca femeile care au acest vis au sanse mari sa ramana insarcinate.

Citeste si: Ce trebuie să faci ca să ai vise plăcute

Citeste si: INTERPRETAREA VISELOR: Ce inseamna cand visezi SANGE, SERPI sau BANI!

Drojdia poate semnifica si primirea unor sume de bani din surse necunoscute si suspecte. De asemenea, exista si varianta ca cineva din familie sa nasca sau sa afle ca este insarcinata.

Drojdia este simbolul feritilitatii si al prosperitatii. Sta la baza painii, care este considarata – popular – un element sacru.

Cei care viseaza drojdie vor ajunge la un echilibru pe care il doresc, isi vor indeplini o dorinta si vor atinge un ideal spre care privesc de mult.

Se spune ca in vise iti vorbeste subconstientul iar creierul uman are acces la mai multa informatie in somn decat in stare constienta. Multi oameni care au facut descoperiri sau au inventat ceva spun ca li s-a aratat in vis ce au de facut. De asemenea, multe vise sunt premonitorii, daca stii sa le interpretezi semnificatia, caci propriul creier incearca sa iti traga un semnal de alarma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top