Connect with us

Revistateo.ro

Ce inseamna daca visezi sange

Stiri

Ce inseamna daca visezi sange

Te-ai intrebat pana acum ce inseamna daca visezi sange? Ti s-a intamplat vreodata sa iti apara in vis pete de sange sau tot felul de situatii in care vedeai lichidul rosu in fata ochilor? Vezi interpretarile mai jos!

1. In cazul in care ai visat pete de sange pe camasa, asteapta-te sa fii mintit sau chiar tradat de unul dintre prietenii tai cei mai buni. Sangele pe camasa sau pe o bluza alba poate fi semnul ca persoana iubita te insala, deci te poti pune pe cercetat!

2. Daca ai visat ca te-ai stropit cu sange pe pantaloni sau geaca, ai foarte multi dusmani necunoscuti. O parte dintre acestia roiesc zi de zi in jurul tau fara sa iti dai seama, iar unii te sapa pe la spate la locul de munca. Nu te imprieteni cu oricine din prima. Acorda-ti timp ca sa cunosti mai bine persoana cu care intri in contact.

Ce inseamna daca VISEZI DROJDIE?

Ce înseamnă dacă visezi că omori pe cineva

3. Daca ai visat ca ai vazut pete de sange pe corpul tau sau ca ti-a curs sange din nas, te vei imbogati. Te asteapta o cariera stralucitoare, iar faima te va cuprinde cat de curand.

4. Daca ai visat sange pe maini si apoi te-ai spalat repede cu apa ca sa vezi unde ti-a aparut rana, vei avea parte de ghinion in acea zi.

5. Sangele simbolizeaza succes in cultura italienilor si a anglo-saxonilor. Si superstitiile din Orient spun ca ti se va intampla ceva minunat. Sangele este asociat cu bunurile materiale, cu sacrificiile pe care le induram pentru a obtine ceea ce ne dorim.

6. Sangele menstrual sau sangele in zona intima aparut in vis semnalizeaza nevoia de liniste, de deconectare de la lumea din jur. Daca ti s-a intamplat sa visezi asta inseamna ca esti epuizat si ai nevoie de cateva zile de odihna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top