Connect with us

Revistateo.ro

Ce înseamnă OVERSHARE și ce vedete au dat tonul

Stil de viata

Ce înseamnă OVERSHARE și ce vedete au dat tonul

În dicționarul englezesc a apărut un nou cuvânt, dat fiind faptul că lumea este în continuă evoluare și apar noi și noi termeni care trebuie adecvați și cărților. Este vorba despre OVERSHARE, adică a împărtăși pe rețelele de socializare orice detaliu nesemnificativ din viață cu ceilalți. Aici avem deja și câțiva campioni printre vedete, cum ar fi de pildă Kim Kardashian.

Kim Kardashian este de departe regina OVERSHARE. În reality-show-ul ei din America, nu de puține ori, mama ei i-a atras atenția că aceasta exagerează cu selfie-urile. Kim împarte totul cu prietenii, se fotografiază de fiecare dată când are un smartphone în mână și caută poziții cât mai interesante pentru a ieși bine în poze cu scopul de a primi multe like-uri și comentarii pe internet.

CITEȘTE ȘI: N-AI SĂ CREZI CE IDOL AVEA KIM KARDASHIAN CÂND ERA MICĂ

David Swarbrick, directorul de editorial al dicționarului Chambers, spune că termenul de OVERSHARE nu este deloc măgulitor, este un „cuvânt subtil, dar devastator”. Acesta spune că OVERSHARE este termenul anului 2014, deoarece a câștigat tot mai mult teren în fața celorlalte cuvinte apărute în ultima vreme, mai ales că se leagă de un fenomen tot mai accentuat: virtualizarea vieților.

Ce inseamna OVERSHARE si ce vedete au dat tonul2

Însă Kim Kardashian nu este singura OVERSHARE. O avem și pe Madonna, care se fotografiază în tot felul de ipostaze: pe jos, în baie, nemachiată etc. Motivul pentru care Madonna recurge la OVERSHARE este probabil menținerea imaginii sale vie în mentalul fanilor, întrucât în ultima vreme nu a fost suficient de prezentă în muzică pentru ca lumea să îi cânte noul hit cu difuzoarele la maxim.

Ce inseamna OVERSHARE si ce vedete au dat tonul3

O altă victimă sau un promotor al fenomenului OVERSHARE este Robbie Williams, care a devenit destul de obositor fotografiindu-se în ipostaze în care fanii nu și l-ar fi dorit neapărat să-l vadă, demitizându-se singur singurel.

Ce inseamna OVERSHARE si ce vedete au dat tonul4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top