Connect with us

Revistateo.ro

Ce își dorește fiecare zodie de la divinitate

Stiri

Ce își dorește fiecare zodie de la divinitate

Berbec: “Doamne, am o singură rugăminte. Fă în așa fel încât sa nu mă mai enervez de fiecare dată. Dă-mi te rog mai multă răbdare, dar să fie acum! ACUM Doamne!”

Taur: “Dumnezeul meu, știu că vrei să mă schimb și știu că trebuie să fac acest lucru pentru mine. Dar te rog din tot sufletul…poate sa vină schimbarea mai târziu? Cât mai târziu cu putință? Dacă Tu vrei neapărat, eu mă schimb și acum, dar…nu se poate mâine?”

CITEȘTE ȘI: Uite ce cred zodiile despre ele. Este adevărat?

Gemeni: “Doamne, am o întrebare… Oare Tu chiar exişti? M-am uitat la un documentar acum și spuneau că nu există Dumnezeu… Eu pe cine să mai cred…Cum pot să dau de Tine?”

Rac: “Doamne, îți amintești când te rugam să cresc mai repede, ca să fiu pe picioarele mele… De ce nu mi-ai dat una peste gură? De ce nu mi-ai spus că nu știu ce vorbesc…? Poți să ma trimiți în timp, pentru a mă bucura de vremurile când nu aveam griji?”

Ce își dorește fiecare zodie de la divinitate:

Leu: “Doamne, te admir pentru tot ce ai făcut până acum, dar am o întrebare: Cum i-ai convins să facă toți Voia Ta? Eu tot încerc… te rog să-mi răspunzi cât mai repede, am nevoie de câteva ponturi.”

Fecioară: “Doamne, știu că doar Tu ești fără de păcat. Dar cum oare se face că peste tot văd atâta dezordine și imperfecțiune? Doar eu mai încerc să ajung la nivelul Tău, dar parcă nici mie nu-mi iese, când văd atâția oameni corupți în jur…”

Balanţă: “Doamne, știu că ești foarte ocupat, dar am nevoie de un semn! Ce să fac? Sun într-un mare impas… Să ies cu Ion sau cu Gheorghe? Îmi place de amândoi, dar nu știu pe care L-ai trimis pentru mine.”

Scorpion: “Iartă-ne Doamne greșelile noastre, la fel cum și noi iertăm greșiților noștri, chiar dacă nu ar trebui, dacă mă întrebi pe mine. Chiar trebuie să facem asta?”

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CUM AR TREBUI SA FIE PARTENERUL TAU

Săgetător: “Doamne, te rog din suflet, fă dreptate pe pământ. Căci Doamne, dacă mă duc să le arăt eu dreptatea, nu iese bine!”

Capricorn: “Doamne, te rog frumos, ajută-mă! dacă se poate…nu vreau să insist. Doar dacă nu ești ocupat. De fapt, faci destule pentru mine. Nu Te mai deranja, mă descurc eu cumva.”

Vărsător: “Doamne, mă rog acum nu pentru mine, ci pentru binele oamenilor. Doamne, dar mai sunt și alte viețuitoare în acest univers? Că m-aș ruga și pentru sufletele lor, doar să știu.”

Peşti: “Doamne, mă las în voia Ta, pentru că doar tu știi ce-i bine pentru mine, dar mai ales cine-i bine pentru mine.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top