Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce lucru incredibil pățești dacă îți pui lingurițe reci ca gheața pe ochi

Uită de tratamentele complicate de frumusețe, creme anti-riduri și alte lucruri costisitoare speciale pentru ochi. Tot ce îți trebuie sunt două lingurițe de metal (acelea cu care de obicei învârți zahărul în cafeaua de dimineață) plus un frigider.

Ține lingurițele bine spălate în frigider timp de 5 minute după care scoate-le și aplică-le pe ochi. Pune-le pe pleoape fără nicio problemă, chiar dacă sunt reci ca gheața. Efectul va fi fabulos și nici măcar nu te aștepți la ce ți se va întâmpla.

CITEȘTE ȘI: UN LUCRU PE CARE ÎL AI MEREU ÎN GEANTĂ A BĂGAT-O ÎN COMĂ PE ACEASTĂ FEMEIE
Metalul rece va reduce din umflăturile cu care te trezești și va elimina cearcănele. În plus, dacă ții frecvent gheață la ochi vei reuși să ții la depărtare pungile inestetice din jurul ochilor.

Un tratament alternativ la cel cu lingurițele reci ca gheața este cel cu castraveții, deja cunoscut de toată lumea. Și aici există un truc mai puțin cunoscut. Nu pune castraveții feliați fără sa îi pui înainte în congelator timp de 10 minute. Efectul castraveților care îndepărtează pungile de sub ochi se va dubla în doar câteva minute.

De asemenea, dacă te trezești cu ochii umflați pentru că nu ai putut dormi bine sau trebuia să te trezești din motive de serviciu sau alte probleme, poți pune și felii de cartofi pe ochi. Amidonul are un rol important în a atenua imperfecțiunile din jurul ochilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top