Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce lucruri bune iti aduce ploaia de meteori Quadrantidele din 3 si 4 ianuarie 2016

Ploaia de meteori Quadrantidele produce pana la 40 de meteori pe ora si apare de obicei pe 3 si 4 ianuarie 2016. Vezi cum te afecteaza pozitiv, in functie de zodie.

CE LUCRURI BUNE ADUCE PLOAIA DE METEORI QUADRANTIDELE

1. Multa lumina si speranta pentru Scorpioni si Varsatori, doua zodii greu incercate in anul 2016. Acestea vor capata din nou curajul de a visa si de a face un pas important inainte, acel pas pe care nu au avut curajul sa il faca niciodata in viata lor. Evident, pe langa ambitie vine si optimismul si pozitivitatea fara de care nu se vad in stare de nimic.

2. Iubire si fidelitate pentru Berbeci si Tauri. Quadrantidele isi pun amprenta in mod pozitiv asupra Casei Iubirii celor doua semne zodiacale. Acestea vor redescoperi valorile iubirii si vor pune mai mult suflet in relatia lor de amor.

3. Ratiune si implicare pozitiva pentru Fecioare si Gemeni. Fecioarele si Gemenii sunt cele doua zodii guvernate de Mercur care au nevoie de un imbold pentru a putea face lucrurile pe care si le doresc cu adevarat.

CITESTE SI: Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

4. Mai multa forta de munca pentru Balante si Lei. Balantele si Leii se vad prinsi intr-o groapa din care cu greu mai vad iesirea. Anul 2016 si ploaia de meteori despre care facem referire le reactiveaza acele sectoare care au fost cele mai periclitate in ultimii an.

5. Pestii si Racii se vor bucura de intalnirea persoanei iubite. Cei care sunt deja cuplati s-ar putea sa faca cel mai important pas in relatia lor, iar asta e de bun augur. Dorintele pe care si le vor pune in noaptea de 3 spre 4 ianuarie au 80% sanse sa se concretizeze, mai ales daca se afla singuri, sub cer de luna.

6. Pentru Sagetatori si Capricorni, ploaia de meteori Quadrantidele aduce o reechilibrare interioara si reluarea legaturilor cu persoanele pe care le-au ignorat in ultima vreme.

Sursa foto: rt.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top