Connect with us

Revistateo.ro

Ce magii face Romanita Iovan? La 52 de ani arata ca la 20! FOTO IN ARTICOL

Inedit

Ce magii face Romanita Iovan? La 52 de ani arata ca la 20! FOTO IN ARTICOL

Creatoarea de moda Romanita Iovan va fi tot timpul un subiect pentru presa: unii vor continua sa o barfeasca, altii o vor admira si vor avea rabdare sa o asculte. Daca stai si esti putin atent la ea, observi o femeie luptatoare, o femeie care stie ce trebuie sa faca cu viata ei.

Faptul ca stie sa se ingrijeasca s-a vazut recent, intr-o postare pe Facebook. Romanita Iovan se distreaza la mare zilele acestea si a dorit sa le impartaseasca prietenilor atmosfera de vacanta.

Cei care au vazut poza au remarcat, insa, altceva. La 52 de ani, Romanita are corpul unei pustoaice de 20! Cum este oare posibil? Ce magii face creatoarea de moda? A apelat cumva la operatii estetice? Cum se poate sa arati atat de bine la 52 de ani? Asta s-au intrebat toti utilizatorii Facebook.

EXCLUSIV: Copilotul lui Adrian Iovan vorbeste despre accidentul aviatic

Cine a fost Adrian Iovan

Romanita a primit o serie de aprecieri prin comentarii si like-uri: „Arati perfect! Keep up the good work 👍🏻! Esti o inspiratie pentru noi toate”, suna unul din comentariile postate la fotografia Romanitei Iovan.

Romanita-Iovan

Dramele din viata Romanitei Iovan

Romanita Iovan este una din cele mai cunoscute creatoare de moda din tara noastra. In 1989 a fost un celebru manechin si fotomodel. In 2003, Romanita s-a casatorit cu Adrian Iovan, pilotul care a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni care a avut loc in 2014. Viata Romanitei Iovan a fost tot timpul in atentia presei. In toamna lui 2005, un tanar a patruns in locuinta familiei Iovan. In legitima aparare, Adrian, fostul sot al Romanitei, l-a impuscat si acesta a decedat pe loc.

Dupa acel eveniment care a impartit Romania in doua, a urmat divortul Romanitei de Adrian. Ultima mare drama din viata creatoarei de moda a fost moartea fostului ei sot in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Iovan transporta o pacienta care avea nevoie de multiple transplanturi. Avionul efectua, asadar, o cursa umanitara. In accident a murit si o studenta la medicina din Bucuresti, Aurelia Ion. Copilotul si cei 4 medici de la bordul avionului au scapat cu multiple rani.

1 Comment

1 Comment

  1. vornicu tudor

    2016-07-10T15:22:39+03:00 at 2016-07-10T15:22:39+03:00

    Parca arata ca la 72 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top