Connect with us

Revistateo.ro

Ce mănâncă Familia Regală de Crăciun. Cine s-ar fi gândit!

Stil de viata

Ce mănâncă Familia Regală de Crăciun. Cine s-ar fi gândit!

Fiecare familie păstrează tradițiile pentru ziua cea mare de Crăciun, iar familia regală nu este diferită. Dar ce face Familia Regală în ziua de Crăciun? Se răsfața la filme purtând pijamale?

Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei Elisabeta a II-a, Prințesei Diana și Prinților William și Harry, a aratat exact cum își petrece Crăciunul familia de elită.

Ce mănâncă Familia Regală de Crăciun

El a povestit pentru Cosmopolitan că familia se îndreaptă spre Casa Sandrine din Norfolk pentru sărbători. Regina ajunge acolo în jurul zilei de 19 sau 20 decembrie, iar familia se unește în ajunul Crăciunului.

Cadourile sunt așezate pentru membrii familiei într-un loc special pregătit.

După ce familia merge la biserică dimineața, ei mănâncă un prânz mare, care include o salată cu creveți sau homari.

Friptura principală vine cu toate părțile tradiționale, cum ar fi păstârnacul, morcovii și varza de Bruxelles.

„După ceaiul de după-amiază, ei deschid cadourile în Ajunul Crăciunului, ca și tradiția germană. În dimineața zilei de Crăciun, familia mănâncă un mic dejun drăguț înainte de a merge la biserică.

„După biserică, atunci iau un prânz mare, care include o salată cu creveți sau homari și curcan prăjit și toate felurile tradiționale, cum ar fi pâine, morcovi, varză de Bruxelles și budincă de Crăciun cu unt de brandy pentru desert”.

Ca și în multe familiii din Marea Britanie, meniul pentru Crăciun nu se schimbă și este același an de an.

După ce toată lumea termină de mâncat, familia regală se adună pentru a urmări discursul de Crăciun al Reginei.

Care este tradiția preferată a Reginei de Crăciun

Pentru desert, ei mananca budinca de Craciun cu sos de brandy.

După aceasta, au timp să se relaxeze înainte de a se întâlni mai târziu pentru ceaiul de după-amiază și prăjitura cu fructe de Crăciun.

Sursa: GETTY

Sursa: GETTY

Seara se vor bucura de un prânz bogat în bufet, cu 16-20 de meniuri diferite care se vor întinde pentru a alege și bucătari la îndemână pentru a pregăti carnea.

Spre deosebire de Statele Unite, aperitivele și canapelele sunt evitate și rezervate numai pentru Revelion. Regina „iubitoare de ciocolată” se va răsfăța cu ciocolată neagră de Crăciun.

Deși numeroase reședințe regale precum Castelul Windsor și Palatul Buckingham sunt decorate pentru Crăciun, familia își petrece timpul la Sandringham House din Norfolk.

O altă tradiție care este susținută de Regină este cea a bucătarului senior care se bucură de un toast cu familia după ce servește cina.

CITEȘTE ȘI: Descoperire interesantă despre Regina Elisabeta. Ce legătură are cu România

Darren a spus: „Este singura dată când bucătarul merge în sala de mese și are un pahar de whisky cu familia regală. Este una dintre tradițiile preferate ale bucătarului. ”

Deși Palatul Buckingham este de obicei decorat în mod bogat, Sandringham, o reședință privată, are mai multe decorațiuni de bază. Acestea includ un pom de Crăciun și un copac artificial argintiu de 30 de ani, în sala de mese.

Meghan Markle este pregătită să încalce tradiția regală, planificând în acest an Crăciunul cu regina de la Sandringham – un privilegiu rezervat în mod obișnuit membrilor familiei regale.

Sursa foto: GETTY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top