Connect with us

Revistateo.ro

Star

Ce mănâncă Simona Pătruleasa de sărbători ca să nu se îngrașe. Sfaturi bune de urmat!

Simona Pătruleasa a găsit soluția perfectă pentru a nu se îngrășa de Sărbători. Oricât s-ar feri însă de bucatele tradiționale, ea nu poate renunța la tiramisu, prăjitura ei preferată.

„Eu nu gatesc de sarbatori, ci mamele noastre. Eu o sa fac celebrul tiramisu ca asta vrea toata lumea. Nu prea gatesc pentru ca prefer sa stau cu Ingrid (fetita ei – n.r.).

Mai gatim impreuna, a inceput si ea sa se implice, vrea sa invete sa intinda coca, sa facem cornulete, dar lucruri din acestea distractive, nu mancare serioasa”, a declarat Simona Pătruleasa pentru kfetele.ro

„De sarbatori voi manca de toate, normal. Tot ce-mi doreste inima: piftie, sarmale, de toate. Eu nu ma pot abtine. Imi place mancarea foarte mult, imi place sa mananc. Nu ma pot abtine si n-am de ce sa o fac, mi se pare aiurea.

CITESTE SI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Dar sigur, nu-ti imagina ca mananc pana lesin. Nu! De sarbatori nu ma ingras pentru ca mananc incet, nu ma grabesc, nu combin foarte mult alimentele. Mananc asa cum m-a invatat soacra mea: fructele le consum la 30 de minute dupa masa sau inainte cu 30 de minute. Altfel se digera greu.

Eu nu cred ca m-am ingrasat de sarbatori, vreodata. Dar ca sfat… pentru cine are nevoie, ca sa nu se ingrase… mers la sala, mers in aer liber prin parc”, a mai spus vedeta Kanal D.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Raluca Bădulescu are o dietă atipică: „Aveam 121 de kilograme, acum am 57”

Juratul de la BRAVO, AI STIL, Raluca Bădulescu, a declarat într-un interviu online că operația de micșorare a stomacului a ajutat-o să fie mai responsabilă cu ce mănâncă.

Vedeta a mărturisit ce mănâncă în fiecare zi și care este secretul menținerii în formă, post-operație.

„După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez.

Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș.

Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță.

Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57.

Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici.

Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe.

Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza. Mi-aș dori să trec la regimul vegetarian, pentru că ador animalele.

Știu că este o contradicție, pentru că port blănuri, dar eu ador animalele. La micul dejun mănânc de pildă pâine prăjită, cu un ceai. Eu, de pildă, nu beau cafea, nu beau alcool.

Sunt în afara societății din punctul acesta de vedere. Poți bea un shake proteic dimineața. Sunt foarte sățioase, nu îți mai este foame pur și simplu. Cam așa ar arăta un mic dejun sănătos”, a declarat Raluca pentru avantaje.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top