Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce nativ stabileste data nuntii. Citeste sfatul zilei de 20 decembrie pentru zodia ta!

Unul dintre nativi isi face planuri de nunta, stabilind inclusiv data marelui eveniment. Vezi cine are emotia intalnirii cu altarul dragostei in sfatul zilei de 20 decembrie 2015!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Iti gasesti in sfarsit stabilitatea de care aveai nevoie. Treci cu bine de problemele ce apar azi pentru ca stii cum sa reactionezi in fata necunoscutului. Experientele trecute te-au calit suficient de bine incat sa iti permiti sa ramai linistit in ciuda dificultatilor. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Gasesti in interiorul tau copilul pe care credeai ca l-ai pierdut. Nu renunta la inocenta chiar daca tarele societatii nu iti permite acest lucru. Sfideaza-i pe ceilalti cu spiritul tau ludic si nu ezita sa te simti bine. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Cum arata Casa Iubirii pentru fiecare zodie in luna ianuarie 2016

CITESTE SI: 5 ZODII care vor fi RASFATATE in 2016! Te numeri printre ele?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cine imparte, parte isi face! Tine cont de acest lucru caci este momentul sa depasesti orice parere negativa pe care ceilalti o promoveaza despre tine. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Linisteste-te chiar daca viata iti da cate o lovitura direct in suflet in fiecare zi. Creioneaza-ti destinul dupa pofta inimii si nu asteptasa cada din cer nimic. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Viata poate fi dulce si amara in acelasi timp si azi te convingi ca uneori e greu sa spui daca un lucru e 100% alba sau negru. E foarte bine ca te incearca senzatii cat mai diversificate pentru ca astfel inveti lucruri interesante despre tine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Atunci cand vrei sa faci ceva si esti bine intentionat e bine sa nu te mai consulti cu nimeni. Nu te baza pe buna credinta a celor care te-au dezamagit deja si daca e nevoie sa o faci pe scorpia cu cei din jur, fa-o intr-un mod inteligent. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top