Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Ce ne-a adus Luna Sângerie. Mihai Voropchievici face analiza fenomenului care a bulversat spiritele

Luna Sângerie și Eclipsa de pe 31 ianuarie au adus multe schimbări în viețile noastre, schimbări care încep să se vadă abia de acum.

Numerologul Mihai Voropchievici a decifrat fenomenul și a explicat de ce au loc atâtea ciudățenii la nivel emoțional, de ce oamenii suferă mai mult.

Răspunsul oferit de Mihai Voropchievici vine să clarifice o serie de stări, de fapte, de emoții și de gânduri.

„Pe 31, a fost o eclipsa totală de lună, o lună sângerie, iar noi suntem niște oameni favorizați pentru că numai o dată la 150 de ani apare.

Suntem niște oameni favorizați, încă două săptămâni de amețeală. Este o perioadă cu schimbări benefice pentru fiecare, pentru a ierta.

Îndeamnă la foarte multe lucruri”, a spus Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Acest fenomen de Lună Sângerie s-a putut observa recent, după Eclipsa de Lună și chiar și în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 5 – 11 februarie 2018. Se schimbă destine

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie 2018 – O zodie va fi supusă la mari incercări săptămâna asta

Fenomenul lasă în urmă o serie de aspecte grele, care atârnau sufletului venite din trecut. Vor avea loc tot felul de transformări din toate punctele de vedere.

Unele conflicte mocnite vor fi clarificate, iar toată luna aceasta astrele ne îndeamnă la meditație, la iertare, la depășirea gândurilor negative.

De asemenea, nativii care până acum nu au acționat vor acționa de aici înainte cu mai multă maturitate, cu mai multă prezență și vor fi destul de critici mai ales cu ei înșiși.

Se vor schimba o serie de lucruri în viețile lor, o serie de rivalități care nu erau vizibile vor ieși la suprafață în momente în care nu se vor aștepta absolut deloc.

Vor apărea oportunități de evoluție spirituală, de avansare în carieră, de reglări de conturi cu persoanele care le-au făcut rău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top