Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

Ce ne prevede Urania pentru perioada urmatoare

Horoscop Urania. Cele mai multe evenimente, într-o logică firească din punct de vedere astronomic, sunt cele legate de ziua de 20 martie h 22:46′ timp universal – UT (sau 21 martie h 0:46′ ora legală a României), când Soarele schimbă semnul zodiacal, intrând în zodia Berbec dar, totodată, marchează și producerea Echinocțiului de Primăvară. Firește, toată lumea știe că acest context este caracterizat, printre altele, și de egalitatea zilei cu noaptea.

Horoscop Urania.  Evenimentul se produce când, din punct de vedere astronomic, Soarele intră în constelația Berbecului. În jurul acestui moment delicat – Echinocțiul de Primăvară – s-a scris o întreagă literatură legată de trecerea într-un fel de „an nou”, de simbolistica începutului, a primăverii, a revenirii la viață.

Cu o singură observație: în timp ce, în emisfera Nordică, o dată cu 21 martie, se instalează primăvara astronomică, în emisfera Sudică începe toamna astronomică, așadar teoria primăverii e relativă.

Horoscop Urania. Săptămână evoluează într-o dinamică astrală marcată de prezența a patru și apoi trei planete în semnul Berbecului, ceea ce imprimă mult dinamism. Venus are un traseu rapid, ajungând la 12° Taur. Pluton și Uranus continuă să facă o cuadratură la 15° Berbec/Capricorn. Pentru o zi, pe 26 martie a.c., Soarele va face trigon cu Saturn la 4° Berbec/Săgetător.

Citeste Horoscopul pentru fiecare zodie, pentru perioada 21-27 martie 2015, pe site-ul Libertatea.ro

NOTA: Urania ofera previziunile astrologice exclusiv pentru site-ul Libertatea.ro, pentru a le citi accesati link-ul de mai sus.

1 Comment

1 Comment

  1. dumitrascu dorina

    2015-03-20T12:30:59+02:00 at 2015-03-20T12:30:59+02:00

    apreciez comentariile si previziunile domanei urania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top