Connect with us

Revistateo.ro

Ce note a luat fata Corinei Dănilă la Evaluarea Națională

Evaluarea Națională 2018

Ce note a luat fata Corinei Dănilă la Evaluarea Națională

Părinții și elevii au trăit azi cea mai emoționantă zi. Cu inima tresărind a fost și actrița Corina Dănilă, a cărei fată a aflat rezultatele la Evaluarea Națională.

Rianna a luat note foarte mari și i-a făcut mândri pe părinții ei. A luat 9,85 la matematică și 9,10 la Limba Română. Media este așadar de 9,47. Asta înseamnă că Riana are toate șansele să intre la un liceu prestigios cu așa note!

Fiica Adrianei Iliescu, note mici

Eliza Maria Bogdana a obținut notă bună la Limba Română, mai exact 8,50. La Matematică s-a descurcat mai greu, obținând un umil 4,55. Media la Evaluare este așadar 6,52.

Eliza s-ar putea să depună contestație în urma acestor note surprinzătoare. Înainte de examene, mama Elizei susținea că fata ei se pregătea intens și abia reușea să doarme și să mănânce. Probabil că emoțiile și-au făcut simțite prezența la probele de la Evaluare, întrucât notele nu sunt tocmai încântătoare.

Eliza Maria Bogdana are 13 ani. Fiica Adrianei Iliescu a terninat clasa a VIII-a și va susține Evaluarea Națională în acest an. Mama ei a fost profesoară de limba română, așa că nu a avut nevoie de meditații pentru această materie. Cele două s-au pregătit acasă, împreună.

Rezultate Evaluarea Națională 2018, pe edu.ro. Apasă pe județul tău:

ALBA, ARAD, ARGEȘ, BACĂU, BIHOR, BISTRIȚA-NĂSĂUD, BOTOȘANI, BRĂILA, BRAȘOV, BUZĂU, CĂLĂRAȘI, CARAȘ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANȚA, COVASNA, DÂMBOVIȚA, DOLJ, GALAȚI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIȚA, IAȘI, ILFOV, MARAMUREȘ, MEHEDINȚI, MUREȘ, NEAMȚ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIȘ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA și CAPITALA BUCUREȘTI

În anul 2017, 32.460 de candidați au obținut medii sub nota 5. Cele mai multe note (13.061) au fost cuprinse între 9 și 9,49.

Județele cu cea mai mare promovabilitate au fost Brăila (92,4%), Cluj (90%), Municipiul Bucureşti (89,3%), Prahova (87,6%) şi Galaţi (85,5%).

Cea mai slabă promovabilitate s-a înregistrat în judeţele Giurgiu (61,2%), Teleorman (63,5%), Mehedinţi (68%) şi Caraş Severin (69,6%).

La proba de Limba şi literatură română, 121.227 de candidaţi au primit note peste 5 (85,9%, rată superioară cu peste 3% celei din anul trecut).

Dintre aceștia, 1.719 candidaţi au fost notați cu 10. La Matematică, 92.799 de candidaţi au avut note peste 5 (65,9%), dintre care 4.350 de candidați au primit nota 10.

VEZI AICI CE SUBIECTE AU PICAT ANUL ACESTA LA LIMBA ROMÂNĂ

VEZI AICI CE SUBIECTE AU PICAT LA MATEMATICĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Evaluarea Națională 2018

To Top