Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu au văzut fanii Exatlon la televizor. Unul din secrete, dezvăluite de Cosmin Cernat

Exatlon

Ce nu au văzut fanii Exatlon la televizor. Unul din secrete, dezvăluite de Cosmin Cernat

Cosmin Cernat a vorbit despre perioada petrecută în Republica Dominicană, unde a fost alături mai bine de 3 luni de concurenții de la Exatlon.

Fenomenul Exatlon – lucruri neștiute

„Exista si lucruri care nu se vad si e normal, dar exista si lipsa asta de incredere a publicului: „lasa ba, ca nu e chiar asa”. Si la noi in Romania e mai abitir decat in alte parti: „hai ma, ca nu cred ca dorm aia acolo, ca mananca doar aia, mai primesc si ei ceva, stii?”

Si pe mine m-au oprit oamenii pe strada sa ma intrebe: „dar ce, Cosmin, chiar asa a fost?” Si le raspund: „dar nu i-ati vazut pe aia cum aratau la inceput?

Cand a venit Giani abia putea sa se rostogoleasca, intelegi? Si acum a fost la Cluj si a jucat 20 de minute ca atunci cand era tanar”. Sigur ca nu vezi, ca nu ii cantaresti in fiecare zi.

CITESTE SI: Ionuț de la Exatlon îi dă un ultimatum soției: „Acum trebuie să suporte consecințele”

Cosmin Cernat, primul interviu după Exatlon: „Aș fi lăsat patru câștigători”

S-au speriat prima data cand au fost la restaurant, unii dintre concurenti s-au speriat cand s-au uitat prima data in oglinda dupa un timp”, a declarat Cernat într-un live pentru Adevărul.

„Eu am vazut mult sport la viata mea. Din punctul meu de vedere, daca vrei o opinie personala, eu as fi oprit Exalton dupa semi-finale si as fi lasat patru castigatori”, a spus Cosmin Cernat cand a fost intrebat cine ar fi trebuit sa castige Exatlon.

„Pentru mine baietii aia patru si ce au transmis ei in semifinala vor ramane in inima mea pentru totdeauna. Oamenii aia au dat mai mult decat au avut ei. Nu a fost vorba de bani, ei au crezut in ceva”, a mai spus prezentatorul Exatlon, inainte sa il felicite pe Valdimir Draghia pentru gestul lui de a dona cei 100.000 de euro la Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top