Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu îți va spune nimeni niciodată despre pedichiură

Frumusete

Ce nu îți va spune nimeni niciodată despre pedichiură

Picioarele tale au nevoie de îngrijire permanentă, deoarece sunt un magnet pentru bacterii. Așa că mai presus de culoarea și forma unghiilor, trebuie să te asiguri că în urma unei pedichiuripicioarele tale sunt mai curate și mai igienizate. Dacă obișnuiești să îți faci pedichiura la salon, ar trebui să știi următoarele lucruri!

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ MASCHEZI PETELE PIGMENTARE

1. Chiar dacă vasele cu apă în care îți înmoi picioarele sunt sterilizate după fiecare client, bacteriile se pot acumula pe conductele prin care apa ajunge în aceste vase. Există saloane care nu au aceste facilități, ci pur și simplu umplu cu apă vasul după fiecare client. Optează pentru acestea din urmă și asigură-te că totul este dezinfectat.

2. Pentru a preveni infecțiile, nu îți rade picioarele cu două zile înainte de a merge la pediciură. De asemenea, evită mersul la salon dacă ai răni superficiale sua zgârieturi. Astfel bacteriile pot pătrunde în sânge foarte ușor, iar tu te poți alege cu probleme grave.

3. Se spune că o ședință de pedichiură poate fi echivalentul unei ședințe de reflexologie, dacă este făcută corect. Chiar dacă tehnicianul tău nu a fost instruit în acest sens, el îți poate masa picioarele și poate transforma experiența unei pedichiuri într-una foarte relaxantă.

4. În majoritatea țărilor utilizarea briceagului la pedichiură este interzisă. Din păcate, în țara noastră nu există încă această lege. Utilizarea briceagului poate provoca tăieturi, fapt care te expune la infecții.

5. Să îți aduci ustensilele personale la salon nu este neaparat mai sigur. Cel mai probabil, nu ai dispozitivele necesare pentru a sterilizare ustensilele proprii de fiecare dată când le folosești. Așa că cel mai indicat este să te bazezi pe cele de la salon, deoarece acestea sunt sterilizate corespunzător și sunt de multe ori mai sigure decât ale tale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top