Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu le place oamenilor la tine, în funcţie de zodie

Stiri

Ce nu le place oamenilor la tine, în funcţie de zodie

Ce nu le place oamenilor la tine, în funcţie de zodie:

Berbec. Celebri pentru încăpăţânarea lor, această trăsătură le poate atrage antipatia din partea oamenilor cu care intră în contact. Poate este cazul să accepţi faptul că, cel puţin din când în când, este posibil să nu ai dreptate, iar cel de lângă tine să vină cu argumete valide care să demonstreze asta. În caz contrar, pregăteşte-te să faci faţă unor bârfe şi critici la adresa ta.

CITEŞTE ŞI: Leacurile bolilor pentru fiecare zodie

Taur. Deloc răbdător din fire, acest nativ s-ar putea să provoace un adevărat scandal atunci când se bagă în faţă la magazin, ori la un ghişeu şi chiar justifică gestul său prin explicaţii deloc plauzibile pentru cei din jur. Poate să mai deranjeze şi prin starea sa continuă de agitaţie, mai ales atunci când oamenii vor să fie lăsaţi în pace.

Gemeni. La început, Gemenii ştiu să se facă păcuţi şi ai spune că nu ai ce să le reproşezi. Abia când îţi vei da seama că au prostul obicei de a minţi, lucru pe care îl fac de cele mai multe ori involuntar, vei realiza că aceşti nativi au două feţe. Pentru ei, manipularea celor din jur este mai mult decât un hobby, este un motiv de a trăi, doar că asta le poate atrage numeroase reacţii negative.

Rac. Pentru că sunt destul de timizi şi rezervaţi, racii nu prea au obiceiul de a merge cu un plan până la capăt şi renunţă la acesta dacă vor vedea că nu au rezultate imediate. Chibzuiţi de fel, aceşti nativi i-ar putea demoraliza pe cei care vin cu o idee bună, ori pentru a le cere un sfat, aşa că răspunsul lor ar putea să le atragă antipatie, în detrimentul aprecierii pe care o aşteptau.

Leu. Dintre toate defectele acestui nativ (da, Leul chiar are defecte!), narcisismul este cel mai mare. Dacă în afaceri asta poate să reprezinte cheia succesului, pe plan personal lucrurile diferă. De ce ar vrea cineva o relaţie cu un partener care se pune el pe primul loc?

Fecioară. Creativitatea acestei zodii este de nesuportat atunci când începe să se plângă despre orice. Şi cum criticile şi confesiunile dramatice nu prind bine nimănui, imaginaţi-vă de ce ar vrea să stea cineva în jurul vostru şi să vă asculte?

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top