Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce nu poate ierta niciodata o femeie de 30 de ani

Este varsta de 30 de ani un prag psihologic? Cat de mult transforma schimbarea prefixului varstei personalitatea femeilor? Afla cele mai interesante lucruri despre femeia care are impliniti 30 de ani.

In evolutia fiecarei femei, schimbarea prefixului din 2 in 3 este un punct de cotitura, sustin numerosi psihologi. Conferentiarul de psihologie Brian Little de la de la Universitatea din Cambridge vorbeste deschis intr-un studiu pe care l-a condus in urma cu cativa ani despre lucrurile care se schimba in mentalul femeii atunci cand inainteaza in varsta.

In cartea „Me, Myself and Us: The Science of Personality and the Art of Well-Being”, dr. Little sustine ca la varsta de 30 de ani se contureaza definitiv personalitatea unei femei. Practic, asa cum e o femeie la 30 de ani va ramane pentru tot restul vietii.

In intervalul 30-35 de ani, evolutia firii umane incetineste foarte mult existand o serie de factori genetici care creioneaza deja niste sabloane comportamentale. Femeile au deja o identitate la aceasta varsta, iar micile modificari pot surveni doar la nivelul reactiilor acestora fata de anumite subiecte-surpriza ce apar in viata lor.

Femeia la 30 de ani este mai stabila, dar nu incremenita, mai sustine dr. Little. Cea mai mare temere a sa este sa nu fie respectata deoarece considera ca are o varsta la care cuvantul ei cantareste foarte mult in ochii celorlalti.

CITESTE SI: 5 Secrete ale sanatatii intime pe care orice femeie TREBUIE sa le stie

CITESTE SI: 5 momente de slabiciune pe care orice femeie puternica le are

Daca sub 30 de ani femeia accepta glumite si critici sexiste, de la 30 de ani in sus nu mai tolereaza sub nicio forma misoginismul, mai ales in contextul modern in care traim.

Practic, glumele pe care nu le poate ierta o femeie niciodata sunt cele care au legatura cu rolul ei in societate si varsta.

O femeie de 30 de ani nu va ierta niciodata o persoana care o va lua la intrebari in legatura cu viata privata (mai ales daca nu e casatorita si nu are copii) si nici daca a realizat sau nu ceva esential din punct de vedere profesional. Abia la aceasta varsta femeile isi contureaza foarte bine profilul carieristic de succes.

Sursa foto: tsf98.deviantart.com

1 Comment

1 Comment

  1. imbecilul

    2015-12-27T23:40:05+02:00 at 2015-12-27T23:40:05+02:00

    Numai porcarii si imbecilitati… o curva care este *** ce are cu cei 30 de ani de a face ? IMBECILILOR ? Se face din c***femeie de casa ? Dupa 30 de ani ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top