Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu stie o femeie buna la pat

dragoste

Ce nu stie o femeie buna la pat

O femeie buna la pat poate detine reteta succesului in dormitor, insa exista cateva lucruri pe care nu le stie. In primul rand, a fi buna la pat nu inseamna doar a satisface dorintele partenerului sexual.

In multe relatii care functioneaza perfect din punct de vedere sexual apar sincope din cauza lipsei comunicarii, din cauza neimplicarii in activitati comune etc.

Ce inseamna, de fapt, sa fii buna la pat? Multe femei se gandesc probabil la diferite indeletniciri sexuale, insa sunt departe de adevar. Intr-o relatie conteaza mai multe lucruri, nu doar felul in care decurge o partida sexuala.

Ce ar trebui sa stie o femeie buna la pat:

1. Conversatia intima e cheia succesului. Doua persoane pot avea o relatie excelenta in afara patului. Exista multe inhibitii, insa, in multe relatii. Discutiile deschise despre sex pot evita frustrarile din timpul unei partide de amor, mai ales ca multi barbati se simt complexati in prezenta femeilor.

2. O femeie buna la pat nu se pune complet la dispozitia partenerului, ci il face sa o doreasca iar si iar. Oricat de multumita ai fi de felul in care se descurca in dormitor, nu trebuie sa il lasi pe el sa faca totul. Surprinde-l pentru ca altfel vei da senzatia de egoism.

3. O femeie buna la pat nu poate avea pretentii exagerate de la barbati. Daca il inhibi cu intruziunea ta, e posibil sa spui adio sexului. Barbatii pot fi intimidati foarte usor de femeile fatale, chiar daca in prima faza li se par atragatoare. Conform unor numeroase studii, cea mai frecventa cauza a disfunctiei erectile la barbati este neincrederea in propria persoana.

CITESTE SI: Sapte trucuri care te fac buna la pat. Al doilea este cel mai important

4. Protectia este extrem de importanta. Chiar daca va iubiti foarte tare, trebuie sa stiti ca bolile sexuale nu iarta pe nimeni. Mai mult, daca nu va doriti copii, stiti ce aveti de facut.

1 Comment

1 Comment

  1. Lupsa

    2016-12-15T15:22:19+02:00 at 2016-12-15T15:22:19+02:00

    salut

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top