Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu știi despre parfum

Frumusete

Ce nu știi despre parfum

Parfumul a devenit un produs esențial în rutina noastră zilnică. Oferta variată tranformă alegerea unui nou parfum într-o adevărată aventură. De aceea este important să știi că nu doar mirosul este cel care contează. Pentru a te bucura de tot ce îți poate oferi un parfum bun, iată ce trebuie să știi!

Este extrem de important ca zona pe care aplici parfumul să fie hidratată. Astfel pielea absoarbe mult mai bine aromele și le păstrează un timp mai îndelungat. Folosește o loțiune hidratantă înainte de a te parfuma.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE AR TREBUI SĂ BEI SUC DE MERE VERZI

Sub nici o formă nu trebuie să îți freci incheieturile după ce le-ai parfumat. Parfumul este o combinație complexă între anumite note de bază, de mijloc și de vârf. Notele de vârf sunt cele mai delicate și se risipesc rapid, în timp de notele de bază durează mai multe ore. Atunci când îți freci incheieturile una de alta sporești interacțiunea dintre uleiurile naturale ale pielii și notele parfumului și astfel distorsionezi mirosul și-l risipești.

Deși multe femei cred că e grozav să-ți dai un un strop de parfum în păr, acest obicei nu este tocmai sănătos pentur podoaba ta capilară. Majoritatea parfumurilor conțin alcool. Acesta usucă firul de păr și îl face aspru. Cel mai bine este să eviți acest lucru.

Același parfum poate mirosi diferit pe două persoane. Aroma parfumului se amestecă cu chimicalele din piele și rezultă un miros diferit de la personă la persoană. Alimentația, transpirația sau factorii de mediu joacă un rol esențial din acest punct de vedere.

Parfumurile de astăzi nu sunt preparate din flori adevărate. Datorită producției în masă, parfumurile nu pot fi preparate din flori adevprate, așa că aromele sunt sintetice, cât mai apropiate de cele naturale. Partea bună este că astfel un parfum durează mult mai mult decât dacă ar fi preparat cu ingrediente naturale.

O treime dintre parfumurile pentru bărbați sunt cumpărate și utilizate de femei. Așa că nu te feri de anumite mirosuri dacă îți plac. Ți se pot potrivi ca o mănusă.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top