Connect with us

Revistateo.ro

zodie

Stiri

Ce nu te mulțumește în dormitor, în funcție de zodie

Fiecare dintre noi are o nemulțumire în dormitor. Află ce ar putea să te nemulțumească în pat, în funcție de zodie.

Berbec. Berbecul este extrem de activ în pat. El nu privește cu ochi buni partidele erotice monotone. Natii din această zodie își doresc să respire pasiune, să li se acorde atenție și să aibă lângă ei un partener care știe să pună punctul pe „i”.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE POVEȘTI DE IUBIRE ALE ZODIACULUI. CARE SUNT CUPLURILE PERFECTE

Taur. Cei din această zodie nu sunt prea comunicativi atunci când vine vorba despre activitățile lor intime. Deși nu recunosc ușor, asteaptă ca partenerul să le ghicească zonele erogene. Un partener care vrea să cucerească trebuie să aibă răbdare și să fie atent la efectele pe care le au atingerile lui.

Gemeni. Pofta de comunicare a nativilor din această zodie nu scade nici măcar în pat. Nu sunt mulțumiți deloc dacă partenerul nu are aceeași deschidere spre subiecte de conversație. De altfel, nici nu înțeleg cum pot unii oameni să fie tăcuți în timpul partidelor de dragoste.

Rac. Cei din zodia Rac obișnuiesc să se plângă fie că partenerul a fost prea brutal, fie că a fost prea moale în timpul actului sexual. Îți doresc ți romantism, dar vor să aibă parte și de condimente sexuale, fiind dificil de mulțumit.

Leu. Leul adoră să se implice în activități erotice, așa că pofta lui de dominare este de la sine înțeleasă. Cum se descurcă atat de bine la acest capitol, se plânge atunci când partenerul nu îi laudă performanțele sau dacă acesta nu știe să îi spună complimente legate de atuurile de natură fizică.

Fecioara. O împătimită a curățeniei și a ordinii, reprezentanta zodiei nu poate să savureze momentele intime alături de partenerul ei dacă știe că nu a apucat să schimbe lenjeria de pat înainte. Pe lista nemulțumirilor unei Fecioare se înscrie ți igiena personală a unui bărbat, un detaliu la care ea este extrem de atentă.

Balanța. Pentru că sunt firi echilibrate și organizate, Balanțele nu se numără printre fanii sexului spontan. Rar se bucură cu adevărat de astfel de partide erotice. Parcă ar prefera ca partenerul lor sa se înscrie din timp pe listă și să le anunțe când vor să facă sex.

Scorpion. Nativii zodiei Scorpion nu par a fi niciodată mulțumiți de performanțele partenerului lor. Cred că tot timpul se poate mai bine și că el nu se implică suficient de mult pentru a ajunge la orgasm.

Săgetător. Reprezentanții din această zodie își pierd repede interesul pentru un partener dacă acesta nu știe cum să se comporte. Își doresc ca partenerul de lângă ei să fie spontan, galant și bun la pat.

Capricorn. Nativii din zodia Capricorn nu vor doar un partener bun la activități erotice, ci și unul inteligent. Poate că nu vor discuta despre operele lui Shakespeare în timpul sexului, însă este suficient ca el să facă o greșeală gramaticală pentru ca dorința erotică să scadă simțitor.

Vărsător. Cum lor le place să își pună în aplicare anumite fantezii sexuale, nu suportă ca partenerul cu care sunt să fie închis la minte și să îi refuze din diferite motive. Ei au nevoie de cineva care să fie pe aceeași lungime de undă sau măcar să fie dispus să facă compromisuri în dormitor.

Pești. La un moment dat, totul devine plictisitor pentru reprezentanții din această zodie. Parcă nimic din ceea ce face partenerul în pat nu îi mai încântă. Fie s-au plictisit de relația respectivă, fie nu sunt multumiți de viata lor în general și își varsă frustrarile și spre capitolul sexual.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top