Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu trebuie să facă un bărbat NICIODATĂ la prima întâlnire

Cuplu

Ce nu trebuie să facă un bărbat NICIODATĂ la prima întâlnire

Prima întâlnire este emoționantă și plină de așteptări de ambele părți. Atât pentru femei cât și pentru bărbați, e ca și cum s-ar pune în fața unui challenge, iar atunci când bărbatul dă cu bâta în baltă din primul moment, orice speranță de relație ajunge la gunoi. Iată câteva lucruri pe care femeile nu doresc să le trăiască la prima întâlnire, din partea bărbaților.

BĂRBAȚII CARE VORBESC DE ALTE FEMEI
Femeile sunt sensibile atunci când un bărbat începe să se plângă de fostele lui iubite sau să vorbească pur și simplu despre femeile din viața lui, indiferent că e vorba de bunică, mătușă sau chiar mamă. Acest lucru poate duce la terminarea relației înainte de a fi început măcar, deoarece dacă un bărbat vine cu tolba de critici, ce nu îi place la o femeie, posibila lui iubită s-ar putea să se sperie.

CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN, VACANȚĂ DE LUX ÎN DUBAI

MONOLOG DESPRE VIAȚĂ
Mai ales despre propria viață. Femeilor le plac să descopere persoana încetul cu încetul, iar dacă de la prima întâlnire cineva povestește toată biblia vieții sale nu va mai exista o a doua întâlnire pentru că nu mai sunt lucruri de spus: s-a spus totul o dată.

BĂRBAȚII CARE SE UITĂ DOAR LA FIZIC
Este de apreciat dacă un bărbat face complimente unei femei și o laudă pentru corpul ei sau felul în care s-a aranjat pentru prima întâlnire, însă este o eroare imensă dacă toată discuția se rezumă la asta.

BĂRBAȚII CARE SE UITĂ LA TELEFON ÎNCONTINUU
Ar fi bine chiar să fie lăsat telefonul acasă decât ca unul dintre protagoniștii întâlnirii să stea toată ora alocată pentru un moment special cu ochii în telefon. Majoritatea femeilor ar vrea să le dea foc telefoanelor bărbaților care nu sunt atenți la ele.

BĂRBAȚII CARE NU PLĂTESC NOTA DE PLATĂ
O altă situație sensibilă pentru o femeie este aceea în care cel care a chemat-o la întâlnire se scuză de la plata consumației. Nu este un lucru tocmai elegant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top