Connect with us

Revistateo.ro

Online

Ce nu vrea Bianca Drăgușanu de la Victor Slav de Valentine’s Day

Bianca Drăgușanu pare să nu fie pretențioasă la cadouri, însă se pare că are anumite preferințe, cum de altfel este și normal.

Bianca nu mai poate cu plușurile

Vedeta a mărturisit ce nu vrea să mai primească sub nicio formă de la iubitul ei, Victor Slav, cel cu care are o minunăție de fetiță, pe Sofia.

„Dacă e frumoasă sau depăşită povestea asta cu pluşurile nu ştiu, dar sigur nu este pe gustul meu. Câţi dintre bărbaţi sunt domni şi înţeleg ce îşi doreşte doamna lor?

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțire. Când îți dai seama că o relație e pe sfârșite

Bianca Drăgușanu: „Am aflat că Matei Stratan o înșală pe Mădălina Ghenea!”

Mama lui Marcel Toader a spus adevărul despre divorțul fiului ei de Gabriela Cristea

Numai cuplurile astea funcţionează, care se completează reciproc”, a spus Bianca despre cadourile de Ziua Îndrăgostiților în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

„Sunt necesare doar 4 minute pentru a te îndrăgosti. Apoi, când te gândești foarte mult la cineva, înseamnă că și persoana respectivă se gândește la tine.

Pe de altă parte, dorul de o persoană care nu mai vrea să audă de tine te poate îmbolnăvi psihic,” a explicat recent Bianca Drăgușanu.

„Femeile definesc iubirea într-un mod foarte simplu. Vrei să-l omori cu mâna ta, dar nu poți s-o faci pentru că, apoi, îți este dor de el!” a mai spus prezentatoarea tv.

Bianca Drăgușanu prezintă zi de zi emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, de la ora 13, iar soțul ei este co-prezentatorului show-ului de noapte Wowbiz, alături de Andreea Mantea.

De când prezintă show-ul matrimonial, înlocuind-o pe Gabriela Cristea, Bianca este în centrul atenției și îi este analizat fiecare cuvânt, gest sau săgeată directă pe care o aruncă și care au legătură cu viața ei personală. Show-ul se bucură de un real succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top